Το καλοκαίρι τελειώνει όμως ακόμα δεν είμαστε σε θέση να αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες. Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες μας κράτησαν συντροφιά σε κάθε προορισμό είτε στην πόλη είτε σε κάποιο νησί.

Υιοθέτησε τη βραζιλιάνικη κουλτούρα

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ανανέωσης έτσι κι αλλιώς. Γι’ αυτό ένα καινούριο ζευγάρι σαγιονάρες, πριν υποδεχτούμε το χειμώνα δεν είναι και άσχημη ιδέα. Ιδιαίτερα αν δύο εμβληματικά βραζιλιάνικα brands έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία τους.

Havaianas και Farm Rio ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το brand Havaianas δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δημιουργήθηκε το 1962, μεταφέροντας τη βραζιλιάνικη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του. Οι σαγιονάρες του είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.

Η Havaianas παρουσίασε, σε συνεργασία με τη Farm Rio, μια συλλογή που αποτελείται από δύο εξωτικά σχέδια. Συνδυάζουν την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης με στυλ και χρώμα. Ιδανικά για κάθε περίσταση, τα μοντέλα της συλλογής μπορούν να δώσουν χρώμα σε μια μονόχρωμη εμφάνιση, να φορεθούν με ένα απλό τζιν και T-shirt ή ένα αέρινο maxi φόρεμα.

Η FARM Rio είναι ένα παγκόσμιο fashion και lifestyle brand που αποτυπώνει το πραγματικό άρωμα της Βραζιλίας. Συνδυάζοντας με παιχνιδιάρικη διάθεση μια ποικιλία από πρωτότυπα σχέδια με φωτεινά χρώματα και υφάσματα, η FARM Rio αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια καλή ζωή, που περιλαμβάνει αυθεντικότητα, ζωντάνια και φυσική ομορφιά. Ιδρύθηκε από την Katia Barros και τον Marcello Bastos το 1997 σε μια μικρή αγορά του Ρίο. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα brands της Βραζιλίας. Δες παρακάτω τις σαγιονάρες που προέκυψαν από τη συνεργασία:

-Εξωτικό πορτοκαλί για διάθεση στα…ύψη

-Τροπικό δάσος σε πράσινο

 

Οι νέες σαγιονάρες είναι ήδη διαθέσιμες στα www.farmrio.com και www.havaianas-store.com

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: Τέλεια συλλογή ρούχων μόνο για φανς