Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε. Πλέον ο ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι είναι περιορισμένος, αλλά οι διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά μας αποτελούν πάντα ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικές οικογενειακές στιγμές. Για παράδειγμα, η ώρα στο μπάνιο είναι μία πολύ όμορφη ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί τους.

Από το τελετουργικό του μπάνιου δεν πρέπει να λείπουν οι μπουρμπουλήθρες, το γέλιο και η διασκέδαση. Κάθε γονιός πρέπει να συνδυάζει το παιχνίδι με την επικοινωνία, το δέσιμο και την αλληλεπίδραση με το παιδί. Παράλληλα, ιδιαίτερη σημασία έχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, ειδικά όταν αφορούν μικρά παιδιά. Οι τρεις βασικές σειρές προϊόντων Johnson’s ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη τους, κάνοντας την ώρα του μπάνιου αξέχαστη.

Στην αγορά είναι διαθέσιμες:

-Σειρά JOHNSONS Kids Strength Drops

Τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν μοναδική σύνθεση με βιταμίνη Ε, που είναι απαλή για τα ευαίσθητα μαλλιά των παιδιών, ενισχύοντας τη δύναμη και εμποδίζοντας το σπάσιμο της τρίχας.

-Σειρά JOHNSONS Kids Shiny Drops

 

Τα προϊόντα περιέχουν έλαιο argan και πρωτεΐνες μεταξιού. Είναι ο ιδανικός σύμμαχος των μικρών παιδιών, χαρίζοντας στα μαλλάκια τους υγιή όψη, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

-Σειρά JOHNSONS Kids No More Tangles

Ακόμα και για τα πιο μπερδεμένα μαλλιά, η σειρά χαρίζει το πιο εύκολο χτένισμα των μαλλιών των παιδιών. Ξεμπλέκει τους κόμπους, αφήνοντάς τα λεία και ευκολοχτένιστα.

Τέλος, για εκείνους που αναζητούν ένα μπάνιο γεμάτο διασκέδαση και μπουρμπουλήθρες, το JOHNSON’S Kids Bubble Bath θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε επίσης:

Τips υγιεινής προστασίας για ασφαλή επιστροφή στο σχολείο