Έως και τις 12/7/2020, ο no.1 προορισμός για shopping σε designer brands, το McArthurGlen έχει ακόμη χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα του. Οι μοναδικές προσφορές θα κρατήσουν 2 εβδομάδες και κανονίζουμε από τώρα να πάμε για να μην τις χάσουμε. Τώρα, μπορούμε να επισκεφτούμε το McArthurGlen κάθε μέρα της εβδομάδας καθώς είναι ανοιχτά και τις Κυριακές από τις 11:00 έως τις 20:00. Για ακόμα περισσότερο shopping και έξυπνες αγορές αλλά και στιγμές χαλάρωσης για όλη την οικογένεια στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Καλοκαιρινές προσφορές στο εκπτωτικό χωριό ΜcArthurGlen από 26 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου

To εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι σε καλοκαιρινή διάθεση και σας υποδέχεται…όχι με μία, αλλά με δύο εβδομάδες καλοκαιρινών προσφορών! Στον απόλυτο fashion προορισμό, από τις 26 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, μπορείτε να απολαύσετε ακόμα χαμηλότερες τιμές από τις τιμές outlet και να ανανεώσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με μοναδικές επιλογές από τα αγαπημένα σας designer brands.

Ακόμα χαμηλότερες προσφορές στις τιμές outlet των αγαπημένων designer brands – Ασφαλώς με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής

Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, με ασφάλεια, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και με δωρεάν parking. Ενημερωθείτε για όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθεί το εκπτωτικό χωριό όπως και για περισσότερες πληροφορίες στο mcarthurglenathens.gr, το  facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens.