Ένα στράπλες σουτιέν αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι η πιο πρακτική ίσως επιλογή, καθώς ταιριάζει ιδανικά με όλα σχεδόν τα καλοκαιρινά μπλουζάκια που δεν επιθυμούμε να φαίνονται από μέσα οι τιράντες. Η αναζήτηση του κατάλληλου στράπλες σουτιέν μπορεί να αποβεί όμως πραγματική πρόκληση. Συχνά καταλήγουμε να αγοράζουμε προϊόντα που δεν έχουν σωστή εφαρμογή, με την μπανέλα να διαγράφεται μέσα από τα ρούχα.

 

Τέλεια στήριξη χωρίς μπανέλα

Το στράπλες είναι ένα σουτιέν με τις αποσπώμενες τιράντες, κάτι το οποίο το κάνει ιδανικό για μπλούζες και φορέματα με έξω τους ώμους. Ο συγκεκριμένος τύπος σουτιέν είναι συνήθως πιο φαρδύς έτσι ώστε να παρέχει την απαιτούμενη στήριξη. Στην Intimissimi φέτος μπορείς να βρεις το ιδανικό σουτιέν για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία ευρεία γκάμα από στράπλες σουτιέν που κολακεύουν όλα τα ντεκολτέ. Ιδανικά σχεδιασμένα για εγγυημένη στήριξη χωρίς μπανέλα, κινήσεις χωρίς περιορισμούς και όρια, τα αμέτρητα στυλ που προσφέρονται είναι με πολύπλευρο χαρακτήρα και πρακτικά. Και, χάρη στα διαφορετικά σχήματα και τύπους cup, αυτή η κατηγορία σουτιέν προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε μέγεθος.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες που έχει κάθε γυναίκα, όπως η στήριξη που είναι πραγματικά αόρατη ενώ το σουτιέν μπορεί να συνδυαστεί στην απόχρωση του δικού της δέρματος. Τέλος, τα στράπλες σουτιέν έχουν άψογη εφαρμογή σε διαφορετικά σχήματα σώματος με αποτέλεσμα ένα second-skin effect. Το ιταλικό lingerie brand έχει όραμα να δημιουργεί εσώρουχα με εξαιρετική πρακτικότητα και ταυτόχρονα με καθαρές και σοφιστικέ γραμμές.

Τι να διαλέξεις φέτος

Υπάρχουν στράπλες σουτιέν με διαβαθμισμένη ενίσχυση και χωρίς μπανέλα, όπως τα στράπλες Gioia και Daila ή περφορμαρισμένα cups και χωρίς διαβάθμιση, ενισχυμένα cups όπως τα Laura και Giada, ακόμα και balconettes όπως τα Anna και Monica. Αυτό το καλοκαίρι η ποικιλία χρωμάτων, ξεπερνάει τις κλασικές αποχρώσεις. Θα βρεις όμως μία διευρυμένη παλέτα του μπεζ. Μαζί με τα συνηθισμένα white, black και silk, έχουν προστεθεί τρεις νέες αποχρώσεις: honey, medium beige και dark beige.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τα ιδανικά αθλητικά σουτιέν για γυναίκες που “τρέχουν” όλη μέρα