Το άρωμα παίζει καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις μιας γυναίκας. Αποτελεί μια προσωπική επιλογή που πρέπει να τη βοηθά να αναδεικνύει την προσωπικότητά της. Για να ανακαλύψει όμως το άρωμα-υπογραφή, πρέπει να περάσει από αρκετά στάδια. Αν, λοιπόν, δε σε ικανοποιεί πια το άρωμα που χρησιμοποιείς ή ξεκινάς για πρώτη φορά την αναζήτηση, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

-Μην δοκιμάζεις πολλά προϊόντα ταυτόχρονα

Ακόμα και αν θεωρείς υπέρτατη αποστολή την ανακάλυψη του ιδανικού προϊόντος για σένα, μη δοκιμάζεις περισσότερα από τρία αρώματα σε μια απόδραση. Δοκίμασε σε διαφορετικά σημεία του σώματος το άρωμα. Στη συνέχεια έλεγξε την απόδοσή του και το άρωμά του για 24 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο θα το εκτιμήσεις πραγματικά και θα καταλάβεις αν όντως ταιριάζει στο δέρμα σου.

-Μη βιάζεσαι

Όταν αρχικά ψεκάζεσαι, εξερευνάς τις “top” νότες. Αυτές διαρκούν για λίγο, όμως στη συνέχεια αναδεικνύεται η “καρδιά” του αρώματος. Μετά από μερικές ώρες, θα ανακαλύψεις η βάση του που διαρκεί και περισσότερο. Επομένως, μην κρίνεις ποτέ ένα άρωμα από το πρώτο ψέκασμα. Θα χρειαστεί υπομονή για να το αποκαλύψεις πραγματικά.

-Κατανόησε τα αρώματα που σου ταιριάζουν

Έχεις ήδη μια συλλογή από αρώματα; Τι αποκαλύπτουν για το χαρακτήρα σου; Προτιμάς τα άνθη ή τις ζεστές oriental νότες; Μήπως σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα τα εσπεριδοειδή; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση ως οδηγό για να βρεις το επόμενό σου αγαπημένο. Εναλλακτικά, πειραματίσου με αρώματα εντελώς αντίθετα από αυτά που προτιμούσες μέχρι σήμερα.

-Ακολούθησε το ένστικτό σου

Κατά καιρούς υπάρχουν επιλογές πολύ δημοφιλείς. Όμως ποτέ μη διαλέξεις κάτι με βάση τη γνώμη των άλλων. Το άρωμα αποτελεί μια αυστηρά προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό ακολούθησε το φυσικό σου ένστικτο και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί.

Ξεκίνα τον πειραματισμό με το νέο GINZA της Shiseido

Το νέο GINZA της Shiseidoπροσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της. Για να αποδεχθούν τη δυαδικότητά τους, να καλλιεργήσουν τόσο την ευαισθησία τους, όσο και την αυτοπεποίθησή τους.  Για να μεγεθύνουν το εσωτερικό τους σθένος. Για να αποκαλύψουν την απόκρυφη δύναμή τους!

Το άρωμα γεννήθηκε από τη συνάντηση των αντιθέτων, μια τέχνη την οποία η Shiseido κατέχει στην εντέλεια. Ένας μοναδικός τρόπος να αξιοποιεί την παράδοση και να την οδηγεί προς τη σπουδαιότερη μορφή νεωτερισμού, να τη διαμορφώνει ξανά και ξανά μέχρι να αγγίξει την πιο αληθινή, την πιο συναρπαστική έκφρασή της.
Μια μοναδική δημιουργία των Karine Debreuil & Maϊa Lernout, της Ιαπωνικής εταιρείας αρωμάτων Tagasako, αποτελεί την υπογραφή της κομψής αύρας του GINZA. Η τέλεια αλχημεία επιτυγχάνεται όταν η φυσική κομψότητα των λουλουδιών συναντά τη δύναμη των ιερών ξύλων. Μια διακριτική αναφορά στο αρχέγονο τελετουργικό, γνωστό ως Kodo, στο οποίο οι συμμετέχοντες ‘’άκουγαν’’ τις ευωδίες των ξύλων για να εξαγνίσουν το σώμα και την ψυχή τους.

 

 

Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε τα καλύτερα νέα αρώματα αυτής της Άνοιξης