Εάν είσαι στα… προεόρτια της σκέψης του να κάνεις τατουάζ ή είσαι ήδη στο ψάξιμο σχεδίου και δεν σε κρατάει τίποτα από το να το “χτυπήσεις” δες κάποια σημεία που πρέπει να έχεις στα υπόψη σου.

Καταρχήν ψάχνεις ένα σημείο που να είναι εμφανές; Αναζητάς κάποιο μέρος που να φαίνεται μόνο το καλοκαίρι ή μόνο με το μαγιό, ή μήπως θέλεις κάτι έτσι πιο προσωπικό που μόνο  κάποιοι θα έχουν  το προνόμιο να παρατηρήσουν;

Τα πιο  δημοφιλή σημεία ουσιαστικά,  είναι ο καρπός, το πάνω μέρος του χεριού, το πάνω μέρος του ποδιού, ο αυχένας και τα πλευρά και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως το γιατί.

Εσωτερικό καρπού: Πολύ διακριτικό σημείο καθώς δε φαίνεται εύκολα και με ένα ρολόι ή κάποιο βραχιόλι, το τατουάζ κρύβεται εντελώς. Επίσης πονάει πολύ λίγο.

Αστράγαλος: Εξίσου διακριτικό σημείο και σύμφωνα με μαρτυρίες το σημείο όπου το τατουάζ πονάει λιγότερο.

Εσωτερικό δικέφαλου: Εκείνο το σημείο πονάει περισσότερο λόγω των μυών αν κι επειδή το οστό βρίσκεται σε μεγαλύτερο βάθος, ο πόνος δεν είναι τόσο σημαντικός. Αν και δε φαίνεται εξωτερικά, μπορείς να το κρύψεις με μπλούζες με μακρύ μανίκι.

Πίσω μέρος του ώμου: Μπορείς να το καλύψεις εύκολα με μπλούζα αλλά είναι δύσκολο στην αρχική του φροντίδα.

Κατά μήκος του ώμου προς το λαιμό: Λίγο πιο επίπονο μέρος για τατουάζ καθώς βρίσκεται κοντά στο οστό, αλλά ιδανικό για φράσεις και λέξεις.

Ώμος: Ένα από τα πιο επίπονα σημεία, καθώς γίνεται πάνω στο οστό του ώμου, κρύβεται ακόμα και με κοντομάνικο μπλουζάκι.

Πλευρά: Όσο όμορφο κι εντυπωσιακό κι αν δείχνει, απευθύνεται μόνο σε τολμηρές καθώς ο πόνος μπορεί να υπερνικήσει κάθε διάθεση για να συνεχίσετε το τατουάζ σ’αυτό το σημείο!