Δεν είναι αρκετά αγχωτικό το να είσαι νέα μαμά και να πρέπει να φροντίσεις ένα μικροσκοπικό άνθρωπο του οποίου η ζωή εξαρτάται απόλυτα από εσένα; Γιατί να προστίθεται σε αυτό και η ανησυχία του πού θα βρεις όλα τα απαραίτητα είδη, ρούχα και αξεσουάρ για το νεογέννητο μωρό σου;

Οι περισσότερες μαμάδες αναγκάζονται να παραγγείλουν από το εξωτερικό τα πράματα που χρειάζονται για το μωράκι τους αφού εδώ δύσκολα βρίσκουν όσα θα ήθελαν, στην ποιότητα και την τιμή που θα ήθελαν. Το ίδιο βίωσε και η Σίβυλλα, δημιουργός του brand SMALLS και μητέρα τριών παιδιών. «Όταν έγινα μαμά ανακάλυψα ότι πολλά από τα βρεφικά είδη που μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μου και να ηρεμήσουν το μωρό μου, δεν υπήρχαν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να τα προμηθευτώ από το εξωτερικό. Οι διαθέσιμες επιλογές ήταν περιορισμένες, καθώς δεν υπήρχε ένα brand αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη. Κάπως έτσι  γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του SMALLS».

Και ευτυχώς για όλες τις υπόλοιπες μαμάδες εδώ στην Ελλάδα, η ιδέα αυτή έγινε πραγματικότητα. Έτσι, το SMALLS είναι το πρώτο ελληνικό brand που δημιουργεί προϊόντα αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη, τα οποία συμβάλουν στην ομαλότερη προσαρμογή τους στη νέα καθημερινότητα. Πρακτικά φορμάκια με φερμουάρ που κλείνουν με μια κίνηση, ολόσωμα πλεκτά που κραοτύν το μωρό ζεστό, βρεφικοί υπνόσακοι, απαλές μουσελίνες πολλαπλών χρήσεων, καλαθούνες και αξεσουάρ από bamboo και φυσικά υλικά, όλα όσα θα χρειαστείς εσύ ή το μωρό σου είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας και στους δύο σας.

Εδώ θα βρεις και το πιο αξιολάτρευτο «Hi Daddy Box» που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να ανακοινώσεις στο μέλλοντα μπαμπά τα χαρμόσυνα νέα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!