Δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαφορετικός σταθμός για να είναι ο πρώτος του The Smartphone Festival ο οποίος δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μας Πάτρα. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Huawei διοργανώνει το Smartphone Festival, με 50 ημέρες εκπτώσεων σε όλες τις συσκευές της, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου!

Ωστόσο, φέτος η ελληνική επαρχία έχει την… τιμητική της, καθώς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, η Huawei θα διοργανώσει μικρές… γιορτές της τεχνολογίας,κατά τόπους festivals με πολλά δώρα και εκπλήξεις! 

Πρώτη στάση; Η Πάτρα! Το Myphone.gr και η Huawei διοργανώνουν ένα μεγάλο workshop/festival στην καρδιά της πόλης, στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι! Ο καφές και το γλυκό είναι κερασμένα από εμάς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τα νέα Huawei P20, τώρα και σε χρώμα Twilight, και Mate 20 Lite, αλλά και όλες τις συσκευές της Huawei, να τις περιεργαστείτε και να μάθετε τα πάντα γι’αυτές από το εξειδικευμένο προσωπικό της Huawei. Επαγγελματίες φωτογράφοι θα σας διδάξουν όλα τα μυστικά για την τέλεια λήψη με smartphone, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια του event, θα λαμβάνουν χώρα κληρώσεις και διαγωνισμοί γνώσεων και ταχύτητας, με δώρα smartphones και wearables της Huawei!

Στις 27 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, σας περιμένουμε στο Tag Cafe της Πάτρας, από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι όσο… αντέξετε! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας smartphones και να διασκεδάσουμε παρέα, μαζί με πλούσια δώρα και πολλά hands-on, ενώ θα κάνουμε και live unboxing στα νέα μοντέλα της Huawei!