Είμαστε μια εταιρεία κατασκευής και πώλησης χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ μόδας.

Δίνουμε έμφαση στη μοναδικότητα των σχεδιαστικών δημιουργιών μας συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα της ιδιαίτερης τεχνοτροπίας σουτάζ, την οποία, τον 16ο αιώνα στη Γαλλία, χρησιμοποιούσαν για να κοσμήσουν ρούχα υψηλής ραπτικής.

1

Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Στην εποχή μας όταν η τέχνη είναι σπάνια, η ομορφιά και η ποιότητα δεν είναι ακριβή. H Σοφία Γεωργιάδου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία έγινε εμφανής η καλλιτεχνική της τάση, επηρεασμένη από το “γονίδιο” της μητέρας της. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Politecnico di Torino.

2

Οι ακαδημαϊκές απαιτήσεις συνέβαλλαν στην ανάπτυξη των καλλιτεχνικών της δεξιοτήτων. Από μικρή ηλικία της δόθηκε η ευκαιρία μέσα από πολλά ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο να γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες, ήθη και έθιμα παίρνοντας τα κατάλληλα ερεθίσματα τα οποία αποτελούν την κύρια πηγή έμπνευσής της.

3

Τα κοσμήματά της παραπέμπουν υφολογικά σε Αρχαιοελληνικές, Βυζαντινές, Αιγυπτιακές, Ινδικές και Σύγχρονες Ελληνικές αναφορές.  Σε μία βιομηχανοποιημένη εποχή εκείνη επιλέγει να δημιουργεί και να μοιράζεται χειροποίητα μοναδικά κομμάτια τέχνης.

logo3

*Τo Sofia Geοrgiadou Handmade Jewelry Art Creation συμμετάσχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15-18 Ιουνίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς