Εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις γυαλιά είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν άπειρα σχέδια και σχήματα αλλά θα σε βοηθήσω να βρεις αυτά που ταιριάζουν σε εσένα σύμφωνα με το σχήμα προσώπου σου. Σύμφωνα με τις γραμμές και τις αναλογίες του προσώπου σου πρέπει να κάνεις και την ανάλογη επιλογή γυαλιών.

Παρακάτω θα σου δείξω τι γυαλί πρέπει να διαλέξεις με βάση το πρόσωπό σου και θα σου προτείνω τα πιο hot γυαλιά για φέτος απο την νέα συλλογή γυναικείων γυαλιών Jimmy Choo Άνοιξη Καλοκαίρι 2022.

 

Οβάλ πρόσωπο
Ένα αρμονικό σχήμα προσώπου που του ταιριάζουν σχεδόν όλα τα σχέδια. Εάν έχει έντονα χαρακτηρίστηκα επίλεξε γυαλιά με μεγάλο και καμπυλωτό σκελετό, ενώ αν έχει μικρά προτίμησε σε κλασική γραμμή με μικρό πλαίσιο.

 

Ξανθιά havana με πράσινο μεταλλικό λογότυπο JC και πράσινους φακούς

 

Ροζ χρυσή μετώπη με ένθετο από μαύρο powder ύφασμα, μαύρους βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς

 

Μακρύ πρόσωπο
Ένα όχι τόσο συμμετρικό πρόσωπο που συνήθως ένα μέρος του δεν είναι αναλογικά ίσο με το άλλο, για παράδειγμα πιο μεγάλο μέτωπο από το υπόλοιπο πρόσωπο. Τα ιδανικά γυαλιά είναι με λεπτό σκελετό με στρογγυλεμένους η τετραγωνισμένους φακούς.

Φούξια με ένθετο φούξια powder ύφασμα και ροζ καφέ ντεγκραντέ φακούς

Χάλκινο χρυσό με ένθετο μπλε powder ύφασμα, μπλε βραχίονες, γκρι ντεγκραντέ μπλε φακοί

 

Τετράγωνο πρόσωπο
Το συγκεκριμένο πρόσωπο χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες και πιο φαρδύ σαγόνι. Τα ιδανικά γυαλιά είναι μεσαία σε μέγεθος, με στρογγυλεμένες άκρες και το πάνω μέρος του σκελετού να είναι μεγαλύτερο από το κάτω. Τα κλασικά cat-eye και aviator είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μαύρο με jet αιματίτη cabochons και γκρι ντεγκραντέ φακούς

Χάλκινο χρυσό με ένθετο nude powder ύφασμα, nude βραχίονες και nude ασημί καθρέφτες

 

Σχήμα καρδιάς
Το συγκεκριμένο σχήμα έχει πιο μεγάλο μέτωπο με λεπτά ζυγωματικά και μυτερό πιγούνι. Τα oversized γυαλιά με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα είναι ιδανικά για αυτό το πρόσωπο.

 

Καφέ havana με μπεζ λεπτομέρεια στο πλάι, ροζ χρυσούς βραχίονες με ένθετο χρυσό powder ύφασμα και καφέ ντεγκραντέ φακούς

Opal nude με γυμνές πλαϊνές λεπτομέρειες, χάλκινους χρυσούς βραχίονες με ένθετο από powder ύφασμα και ασημί καθρέφτες

Δείτε την νέα collection, που αντανακλά το λαμπερό, σέξι και δελεαστικό πνεύμα της γυναίκας Jimmy Choo

CRYSTAL & GLITTER

 

JC MONOGRAM & PEARLS

 

JC WORLD

CALIX VISOR

 

 

 

 

 

 

CAMI/S