Στον τομέα της ομορφιάς υπάρχουν πολλά χρήσιμα κόλπα για κάθε πιθανή περίσταση. Ωστόσο ορισμένα μπορεί να γίνονται μόδα αλλά δεν αντέχουν στον χρόνο τελικά (γεια contouring). Κάποια άλλα όμως, όπως για παράδειγμα το tightlining που θεωρείται αγαπημένο και αποτελεσματικό, τα προτιμούν περισσότερο οι γυναίκες και δεν είναι πρόθυμες να τα αποχωριστούν.

Γι’αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για το κόλπο με το eyeliner που σε βοηθάει να δείχνεις ξεκούραστη χωρίς ιδιαίτερο κόπο αλλά επιπλέον να κάνει τα μάτια σου μεγαλύτερα.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μαλακό, αδιάβροχο μολύβι eyeliner σε απόχρωση navy blue. Στη συνέχεια με την βοήθεια του δαχτύλου σου, ανασήκωσε το βλέφαρο σου και ξεκίνα με μικρές κινήσεις να κάνεις μία γραμμή στην εσωτερική γωνία του ματιού σου μέχρι να φτάσεις στην εξωτερική.

Το tightlining λειτουργεί γιατί είναι πιο εύκολο απ’το να κάνεις μια κανονική γραμμή eyeliner, αλλά και γιατί μεγαλώνει τα μάτια διακριτικά χωρίς να φαίνεται ότι είσαι πολύ βαμμένη. Αντίστοιχα η απόχρωση του navy blue κάνει το λευκό του ματιού να φαντάζει πιο λαμπερό.

One Response

  1. Lore

    I have had cold feet for as long as i can remember and problems sleeping, but i never thought that they would go hand in hand! this was a woerdnfull article! thank you!p.s. i also get the spousal smack for trying to warm my feet at night!