Οι celebrities δοκιμάζουν λίγο πολύ τα… πάντα για να μείνουν νέοι και λαμπεροί, με αποτέλεσμα να τους εμπιστευόμαστε όταν δηλώνουν ενθουσιασμένοι με νέες μεθόδους και προϊόντα που συνδέονται με το skincare. Ένα νέο beauty trend, που δε θα το φανταζόσουν και έρχεται κατευθείαν από την Κορέα, είναι το σπέρμα σολομού. Η Jennifer Aniston, το δοκίμασε και ιδού οι εντυπώσεις της!

Όταν η αισθητικός πρότεινε στην 54χρονη Aniston να δοκιμάσει μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού, η γνωστή ηθοποιός ένιωσε έντονη περιέργεια. Είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του σολομού στη διατροφή, το σπέρμα του όμως ανοίγει μια καινούρια σελίδα στην ομορφιά.

Πως έγινε το νέο trend;

Το σπέρμα σολομού φαίνεται να είναι το επόμενο hot κορεατικό συστατικό ομορφιάς. Η ένεση Rejuran Healer είναι διαθέσιμη στις ασιατικές χώρες από το 2014, χρησιμοποιώντας ένα συστατικό που ονομάζεται PN. Το DNA που συλλέγεται από σπέρμα σολομού – συνήθως στις ετικέτες συστατικών αναφέρεται ως DNA νατρίου, HP DNA ή PDRN – θα μπορούσε να είναι το μυστικό για να διατηρηθεί το δέρμα νεανικό και φρέσκο και να γίνει «συνώνυμο» της πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας σε όλο τον κόσμο.  Η θεραπεία προσώπου προσφέρεται συνήθως σε ιατρικά spa, με στόχο την παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου, την αύξηση του κυτταρικού κύκλου και τη βελτίωση της μελάγχρωσης του δέρματος. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός λόγος που γίνεται ξαφνικά δημοφιλές σχετίζεται με το γεγονός ότι το δοκίμασε η Jennifer Aniston.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το DNA που εξάγεται από το σπέρμα σολομού «έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες, που δεν λειτουργούν σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά “βυθίζονται” βαθιά στο δέρμα για να λειτουργήσουν από μέσα, ενθαρρύνοντας την κυτταρική εναλλαγή που, με τη σειρά της, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και στη διατήρηση της ελαστικότητάς του». Ισχυρίζεται επίσης ότι το DNA του νατρίου βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και της φθοράς του δέρματος, καθώς προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το φθινόπωρο κάνε τις πιο μοδάτες μπαρόκ εμφανίσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published.