Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις. Ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον συνεργάτη του Barry Schwartz. Έχει οικοδομήσει τη φήμη της ως ηγέτης στην αμερικανική μόδα μέσα από τα καθαρά αισθητικά και καινοτόμα σχέδιά της.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKK, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη άφιξη του calvinklein.gr. Το λανσάρισμα έρχεται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας με τη Sarkk, τον αποκλειστικό διανομέα και e-commerce partner της Calvin Klein στην Ελλάδα.

Η Sarkk θα διαχειρίζεται όλες τις κατηγορίες προϊόντων της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, αλλά και Calvin Klein Underwear. Στο νέο calvinklein.gr θα υπάρχουν όλα τα modern essentials της εμβληματικής μάρκας, με έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική αισθητική. Τα hero κομμάτια της Calvin Klein, που περιλαμβάνουν το best-seller Modern Cotton, τα Cotton Stretch underwear και τα iconic και 90s αισθητικής Calvin Klein Jeans, θα είναι επίσης διαθέσιμα στο καινούργιο e-shop του brand.

Με το λανσάρισμα του νέου e-commerce, η Calvin Klein διευρύνει το δίκτυο των Calvin Klein Jeans καταστημάτων στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ντύσου σαν την Emily in Paris στη μπουτίκ …Netflix