«Συνεργάζομαι με τη G-Star, γιατί και οι δύο εξελίσσουμε το πεδίο, μένουμε πρωτοπόροι, είμαστε η τελευταία λέξη της μόδας. Είμαστε και οι δύο κυρίαρχοι της τέχνης μας -οδηγούμε το παιχνίδι. Με πιάνεις; Κοιτάμε μπροστά», ήταν η δήλωση του θρύλου της hip hop σκηνής, Snoop Dogg για τη συνεργασία του με τη G-Star.

O Snoop θα είναι το πρόσωπο του brand για αυτή τη χρονιά και το νέο του τραγούδι ‘Say it Witcha Booty’ είναι αφιερωμένο στην τέλεια εφαρμογή των G-Star τζιν. Το easy-to-love και iconic στιλ του έδεσε αρμονικά με τη φιλοσοφία του brand σε μια εκρηκτική συλλογή από jean και key pieces.

Η καμπάνια μιξάρει την κατασκευαστική φιλοσοφία του brand με το καυστικό χιούμορ και την αγάπη του Snoop Dogg για τις… καμπύλες. Nησιά, αεροπλάνα, μπαλόνια, body painting και σκυλιά εμφανίζονται στο βίντεο του «Say it Witcha Booty» που είναι γεμάτο δημιουργικότητα και αποθεώνει το απόλυτο body hugging denim, με fit που κολακεύει άνδρες και γυναίκες.

Wanna nail the streetstyle? Καν’το όπως ο Snoop Dogg! Βρες το τζιν που αναδεικνύει τις καμπύλες και το ύφος σου στη G-Star και δείξε σε όλους τι σημαίνει στιλ!