Ποια δεν θέλει από εμάς μια εξαιρετικά λαμπερή όψη; Τον τελευταίο καιρό bloggers και vloggers κάνουν λόγο για το highlighter, το μαγικό μυστικό που προσθέτει λάμψη και εντυπωσιάζει.

Λαμπερή και ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο, στο σώμα, στο ντεκολτέ και στους ώμους! Πανεύκολο να το πετύχετε με τη νέα glow to go highlighter palette από την essence, που περιλαμβάνει δύο highlighter σε απαλό χρυσό και ροζ-χρυσό χρώμα και δύο μπρονζέ αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό. Το προϊόν αυτό έχει απαλή σύσταση και προσφέρει υψηλή κάλυψη και έντονο χρώμα. Αναμιγνύεται εύκολα και χαρίζει μία υπέροχη, καλοκαιρινή λάμψη ακόμη και τον χειμώνα.

Τελικά όμως, που θα πρέπει να τοποθετείς το highlighter; Σου δίνουμε ένα μικρό σκονάκι καθώς και τη δυνατότητα να κερδίσεις 1 από τα 5 glow to go highlighter palettes που σου χαρίζει η Essence πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά .

download (2)

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία για ένα υπέροχο αποτέλεσμα τοποθετείς στο μέτωπο, στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο πιγούνι και στο καπάκι των ματιών.
Τώρα αν θέλεις το υπέροχο highlighter να γίνει δικό σου ακολουθείς τα παρακάτω 3 βήματα:

1

Like στη σελίδα της Essence στο Facebook
Like στη σελίδα του Thatslife στο Facebook
Άφησε το σχόλιο κάτω από το άρθρο

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαρτίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα από ξεχωριστό post. Καλή επιτυχία!