Το τέλειο δώρο για τον φίλο μας συνδυάζει δύο βασικά στοιχεία: βιωσιμότητα και άψογο στυλ. Τα αειφόρα ρούχα όχι μόνο έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον αλλά αντικατοπτρίζουν επίσης μια συνειδητή επιλογή για ένα πιο πράσινο μέλλον. Επιλέγοντας βιώσιμα ρούχα, συμβάλλουμε στη μείωση των απορριμμάτων, στη διατήρηση των πόρων και στην υποστήριξη των ηθικών πρακτικών. Ο συνδυασμός της βιωσιμότητας με το άψογο στυλ διασφαλίζει ότι ο φίλος μας μπορεί να αγκαλιάσει με αυτοπεποίθηση τη μόδα ενώ κάνει τη διαφορά. Από τα φούτερ από οργανικό βαμβάκι μέχρι τα φιλικά προς το περιβάλλον παντελόνια, αυτά τα βιώσιμα ρούχα προσφέρουν υλικά υψηλής ποιότητας και διαχρονικά σχέδια που αναδεικνύουν την γκαρνταρόμπα του. Η επιλογή βιώσιμων ρούχων με άψογο στυλ δεν είναι απλώς ένα δώρο, είναι μια δήλωση των κοινών μας αξιών και της δέσμευσής μας για έναν καλύτερο κόσμο με οδηγό μας την HUGO BOSS.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για μια πιο υπεύθυνη προσέγγιση στη μόδα, η BOSS παρουσίασε την πρώτη capsule συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από βαμβάκι Raddis, το οποίο καλλιεργείται στη Νότια Ινδία χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο μεθόδων αναγεννητικής καλλιέργειας στο πλαίσιο του συστήματος Raddis. Αυτή η συλλογή διαχρονικών κομματιών από άνετο French terry περιλαμβάνει T-shirts, φούτερ και φόρμες σε ουδέτερες αποχρώσεις, με λεπτομέρειες από το χαρακτηριστικό BOSS branding.

Η νέα capsule συλλογή αποτελεί μέρος μιας διευρυμένης συνεργασίας μεταξύ της Raddis και της HUGO BOSS, η οποία όχι μόνο θα συμβάλει σε ένα πιο βιώσιμο οικοσύστημα, αλλά θα ενισχύσει και τις γυναίκες αγρότισσες.

Στην Ινδία, οι περισσότερες γεωργικές δραστηριότητες, από τη διαχείριση του εδάφους και τη σπορά μέχρι το βοτάνισμα και το μάζεμα, αναλαμβάνονται από γυναίκες. Η Raddis, ένας οργανισμός που στοχεύει στην αναγεννητική γεωργία, υποστηρίζει τις γυναίκες αγρότισσες εκπαιδεύοντάς τες στις διαδικασίες αναγεννητικής γεωργίας και προσφέροντάς τους ένα σταθερό εισόδημα, νέες ευκαιρίες απασχόλησης και σημαντικούς ρόλους στα οικοσυστήματα των αγροκτημάτων και των χωριών τους. Υποστηρίζοντας γυναίκες σε αγροτικές κοινότητες και σε ευάλωτες ηλικιακές ομάδες, το Σύστημα Raddis συμβάλλει στην ανάπτυξη των γυναικών, την εκπαίδευση και την οικοδόμηση αυτοπεποίθησης.