Οι προσωπικές σχέσεις πάντα είναι λίγο δύσκολες και πολύπλοκες.

Ωστόσο, κάποια ζωδιάκια είναι ακόμα πιο επιρρεπή στο να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά στις σχέσεις του και να τις διαχειρίζονται λίγο λάθος!

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια που παίρνουν «κακό βαθμό»;!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί κάνουν συχνά το λάθος να μην ενδιαφέρονται για το βάθος της σχέσης τους από την αρχή. Έχουν την τάση να μην στοχάζονται πάνω στην ουσιαστική επαφή τους με το άλλο άτομο. Ζουν την ένταση, την έξαρση και τον ενθουσιασμό της στιγμής, αλλά δεν εμβαθύνουν στο παραμικρό. Αυτή η στάση τους αποδυναμώνει μια σχέση πριν ακόμα ξεκινήσει. Είναι το ζώδιο που πορεύεται πολύ «cool» και μετά γκρεμίζει τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το ζώδιο έχει την κακή συνήθεια να τεστάρει τους ανθρώπους και να τους βάζει σε δοκιμασίες, μερικές φορές υπερβαίνοντας τα όρια. Οι Ταύροι χρειάζονται τόσο πολύ να είναι σίγουροι για τον σύντροφό τους, που συχνά πετυχαίνουν το αντίθετο. Να χαθεί δηλαδή το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Γενικά, αυτό το ζώδιο έχει τεράστια αδυναμία στο να ρισκάρει μια ενδεχόμενη απιστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι θα τρέξουν μακριά από οποιοδήποτε είδος σύνδεσης που δείχνει ότι θα τους καθηλώσει σε μια κατάσταση. Είναι το μόνο ζώδιο που ακόμα και η παραμικρή προσπάθεια «να το δέσεις» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Ένας Δίδυμος δεν μένει ποτέ ακίνητος και η στασιμότητα τον σκοτώνει. Χρειάζεται πολλή τέχνη, αγάπη αλλά και κατανόηση από την άλλη πλευρά για να καταφέρει ένα μίνιμουμ είδος δέσμευσης εκ μέρους του Διδύμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες συμπεριφέρονται πολύ παρορμητικά και μπορεί να γίνουν εξαιρετικά αιχμηροί μέσα σε μια σχέση. Προτιμούν τις σύντομες, περιστασιακές σχέσεις και συνήθως επιλέγουν άτομα που είναι δύσκολοι χαρακτήρες. Έχουν την τάση να στραγγίζουν συναισθηματικά τον εκάστοτε σύντροφό τους, κάτι που είναι δύσκολα υποφερτό. Τελικά το ταίρι του Τοξότη θα απομακρυνθεί …τρέχοντας, προκειμένου να προστατευτεί από την πληθωρική συμπεριφορά, την ένταση και την ασυνέπεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες λατρεύουν την έννοια της αγάπης, αλλά συχνά είναι πολύ κακοί στον τομέα των σχέσεων. Τους κυβερνούν τα συναισθήματά τους –που δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα– ενώ οι περισσότεροι κυριαρχούνται από ένα σωρό δεισιδαιμονίες. Απεχθάνονται τις ρεαλιστικές καταστάσεις και είναι μανούλες στο να ωραιοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και αναδειχθούν οι απαιτήσεις που έχει μια σχέση, συνήθως παραιτούνται ή «αφήνουν στα κρύα του λουτρού» το ταίρι τους.

Πηγή: astrology.gr