Τα adidas Originals παρουσιάζουν τη νέα γενιά του streetwear με τη συλλογή ρούχων ΧΒΥΟ, εμπνευσμένη από τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες του brand και την ιστορική κληρονομιά των adidas Originals, σε συνεργασία με κορυφαίους ανθρώπους του χώρου. Θέλοντας να δημιουργήσουν τον ορισμό της ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας με αποκλειστικά streetwear κομμάτια, τα adidas Originals δημιουργούν τη νέα καινοτόμα σειρά XBYO και ανατρέπουν τους κανόνες του street style. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από το μινιμαλιστικό στυλ, με διαχρονικά σχέδια που ενώνουν το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον.

thumbnail_adidas-originals-xbyo-apparel-collection_adwoa-aboah

Στην πρώτη αυτή έκδοση τους, τα XBYO κάνουν μια αναδρομή στο παρελθόν των adidas Originals, με το στοιχείο που ξεχωρίζει να είναι το χαρακτηριστικό σύμβολο ‘Χ’ που πρωτοσυναντάμε στο adidas Italia sneaker πίσω στο 1959. Το ‘Χ’ που αναβιώνει στη νέα συλλογή ρούχων XBYO των adidas Originals, συνδυάζεται με καθαρές γραμμές και premium μοτίβα από τη δημιουργό Satomi Nakamura και συνθέτει το πρωτοποριακό, minimal design της νέας συλλογής, επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες του streetwear, ενώ ξεχωριστά premium υλικά από την Yamayo Textiles χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της σειράς, συνεχίζοντας μια πολυετή συνεργασία που μετράει πάνω από μισό αιώνα.

Η νέα συλλογή αποτυπώνεται σε ένα ιδιαίτερο Lookbook, μέσα από μια δημιουργική φωτογράφιση που αναδεικνύει το σύγχρονο design και την minimal αισθητική της συλλογής με πρωταγωνιστές το style icon Adwoa Aboah και τον rapper από την Νέα Υόρκη, Desiigner.

thumbnail_adidas-originals-xbyo-apparel-collection_desiigner