Αν νιώθεις ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα τάση στα sneakers, μη νιώθεις μόνη σου. Και εμείς αυτό υποπτευόμαστε. Η Gigi Hadid και η Kendall Jenner, αναμφισβήτητα οι πιο hot trendsetters του πλανήτη αυτή τη στιγμή, υιοθέτησαν ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ… τα sneakers του μπαμπά!

3921a17f74f50ce3d110663a86887b0c

Και πριν αποφασίσεις να τα διαγράψεις γιατί βρίσκεσαι σε εφηβεία… και αμφισβητείς τους γονείς σου είτε γιατί βρίσκεσαι σε… παρατεταμένη εφηβεία μετά την ενηλικίωσή σου, να σου πούμε ότι αυτά τα χοντροκομμένα, τύπου ορθοπεδικά sneakers που τα συνδυάζεις με κάτι τύπους σαν τον μπαμπά σου, είναι φρέσκα και ξεχωρίζουν απροσδόκητα  μέσα στη “θάλασσα” των vintage στιλ που έχουν κατακλύσει τις τάσεις τα τελευταία χρόνια.

e1ab6763fc45a361e566b088ce2746a1

Η Kendall φόρεσε τα «sneakers του μπαμπά» -Nike- με cigarette παντελόνι και η  Gigi -με Reebok- τα συνδύασε με boyfriend τζιν! Σε κάθε περίπτωση και  αυτό το λευκό αθλητικό μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και κυρίως τις μέρες που «τρέχεις» σε δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φυσικά για να είμαστε ειλικρινείς τα παπούτσια του μπαμπά, συνεχίζουν να κρατουν επίκαιρο το φαινόμενο των αντιαισθητικών παπουτσιών όμως αλήθεια είναι επίσης ότι είναι θέμα χρόνου να τα φορέσεις και εσύ!