Τα εσώρουχα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τις γυναίκες. Κάθε διαφορετική περίπτωση και κάθε τύπος ρούχου έχει και το δικό του εσώρουχο, βασικός κανόνας να μην φαίνεται και να είναι άνετο. Η άνεση του εσωρούχου εξαρτάται από το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται και από την εφαρμογή του. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες εσωρούχων τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

G-String. Θα μου πείτε ποια η διαφορά με ένα κανονικό στρινγκ. Τα εσώρουχα που κατατάσσονται σε αυτήν την κατηγορία αποτελούν ένα κόσμημα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα από το αντίθετο φύλο. Η βασική διαφορά με τα κανονικά στρινγκ είναι ότι έχουν πολύ λιγότερο ύφασμα να αγκαλιάζει το δέρμα, είναι εσώρουχα κατάλληλα για στενά ρούχα που μπορεί να θέλουμε να κρύψουμε την γραμμή του εσωρούχου.

string

 

 

Κανονικό στρινγκ. Έχουν λίγο περισσότερο ύφασμα που καλύπτει μπροστά και πίσω. Από πολλές θεωρούνται πολύ πιο άνετα από τα G-String και επίσης δεν φαίνονται από τα στενά ρούχα.

briefstring

 

Εσώρουχο τύπου brasil. Είναι πολύ άνετο, προσφέρει μια μικρή κάλυψη και είναι πολύ εύκολο να καμουφλαριστεί κάτω από τα ρούχα και να μην φαίνεται η ραφή του. Είναι πολύ σέξι και πολλές γυναίκες τα προτιμούν στην καθημερινότητα τους.

brazil

Κλασικό εσώρουχο. Με πολύ περισσότερο ύφασμα αλλά πολύ πιο άνετο από όλα τα παραπάνω το κλασικό εσώρουχο είναι must ειδικά για τις δύσκολες μέρες. Η ποικιλία σε σχέδια μπορεί να δώσει και εκεί στυλ και έναν βαθμό σεξουαλικότητας.

collor

Ψηλόμεσο εσώρουχο. Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και επανέρχονται στην μόδα τα ρετρό ψηλόμεσα εσώρουχα που επίσης μπορούν να είναι πολύ σέξι ιδιαίτερα όταν είναι από δαντέλα. Μπορούν να σμιλέψουν την σιλουέτα και να φορεθούν με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες.

redoute

Τύπου μποξεράκι. Εμπνευσμένα από τα αντρικά εσώρουχα με μια γυναικεία πινελιά τα γυναικεία μποξεράκια έχουν αρκετό ύφασμα με ένα τελείωμα στρινγκ για τον καβάλο. Είναι άνετα και ταιριάζουν και με ρούχα που θέλουμε να κρύψουμε την γραμμή του εσωρούχου. Επίσης πολλές γυναίκες τα χρησιμοποιούν ως καλοκαιρινές πυτζάμες και από πολλούς άντρες θεωρούνται πολύ σέξι.

pack