Εδώ και κάμποσο καιρό ακούμε τους απανταχού Beauty Gurus να ορκίζονται στο όνομα της FOREO, του Beauty Tech Brand που έχει φέρει επανάσταση στην ομορφιά. Πολλές από εμάς τα έχουμε δοκιμάσει και όλας και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς μας. Το μόνο πρόβλημά μας ήταν ότι έπρεπε να τα παραγγείλουμε από το εξωτερικό για να τα απολαύσουμε. Όχι πια όμως, καθώς η FOREO ήρθε στην Ελλάδα! Πλέον, θα μπορούμε να βρίσκουμε τα προϊόντα της στα Sephora, να τα δούμε από κοντά και να τα αγοράζουμε!

Με επαναστατική τεχνολογία και motto το πολύ catchy brand statement «When you feel good, you look good», η Σουηδική εταιρεία FOREO αποτελεί το πιο αγαπημένο Beauty Tech brand. Πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δηλώνουν ότι το λαμπερό τους δέρμα οφείλεται στις συσκευές της FOREΟ οι οποίες υπόσχονται να καθαρίζουν το δέρμα, να το αποτοξινώνουν, να μειώνουν την εμφάνιση των πόρων και να συμβάλλουν στην αντιγήρανση.

Μέσα σε εφτά χρόνια, η FOREO έχει κατακτήσει τον κόσμο καθώς:

  • Είναι παρούσα σε 85 markets
  • Συνεργάζεται με πάνω από 10.000 retailers
  • Έχει κλέψει την καρδιά πάνω από 25.000.000 καταναλωτών παγκοσμίως, χτίζοντας ένα πολύ δεμένο community
  • Έχει στο δυναμικό της περισσότερους από 3.200 εργαζομένους σε 22 global offices, σε 6 ηπείρους
  • Έχει κερδίσει πάνω από 170 Beauty Awards σε παγκόσμια κλίμακα

Έχοντας έδρα τη Στοκχόλμη, η FOREO ιδρύθηκε το 2013 από τον Σουηδό εφευρέτη Filip Sedic, γεννημένο στη Βοσνία, με πάνω από 200 international πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Άλλωστε η FOREO απευθύνεται σε κάθε beauty lover, καθώς είναι.. FOR EveryOne!