Η αγαπημένη μας και πολυτάλαντη, Σίλια Κριθαριώτη, παρουσιάζει κάθε χρόνο μια συλλογή γυαλιών ηλίου, που για την ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και τον edgy σχεδιασμό. Και όλοι μας είμαστε λάτρεις των γυαλιών ηλίου, μιας και ζούμε σε μια χώρα που έχει πάντα ήλιο, όλο τον χρόνο!

Η Lady Gaga, η Nicole Kidman και κορυφαία μοντέλα (Elsa Hosk, Marianne Fonseca, Ana Beatriz Barros) έχουν ήδη επιλέξει ένα από τα ζευγάρια γυαλιών της σχεδιάστριας. Και το βρίσκουμε λογικό, καθώς είναι πολύ όμορφα και στιλάτα!

Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου που λανσάρει η Σίλια Κριθαριώτη αποτελείται από 12 πανέμορφα σχέδια. Στη συλλογή κυριαρχούν τα έντονα fluo χρώματα, αλλά υπάρχουν και οι πιο κλασικές επιλογές, όπως το μαύρο και το καφέ, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλα τα στυλ και τις επιθυμίες των αγοραστών. Εμάς, πάντως μας αρέσουν όλα!

Τα σχήματα που δεσπόζουν στη φετινή σειρά είναι το οβάλ και το cateye και στις δύο περιπτώσεις όμως τα γυαλιά είναι ογκώδη και ιδανικά για όλους όσους θέλουν να τραβούν τα βλέμματα.

Η Σίλια μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συλλογή της και το λόγο που θεωρεί τα γυαλιά ηλίου απαραίτητα: «Θέλω την καλύτερη ποιότητα για τα γυαλιά ηλίου μου, επειδή τα μάτια μας είναι πολύτιμα και πρέπει να τα φροντίζουμε. Τα γυαλιά ηλίου, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν είναι απλώς μια δήλωση μόδας, αλλά μια απόλυτη ανάγκη».

Εσένα, ποιο είναι το αγαπημένο σου στιλ;