Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και το καλοκαίρι έρχεται με γοργά βήματα. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν καλοκαιριάζει είναι η θάλασσα και το δεύτερο ότι χωρίς γυαλιά ηλίου δεν ξεμυτίζουμε από το σπίτι. Φυσικά, είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε μας look.

Εμείς βρήκαμε τα πιο hot γυαλιά ηλίου από Polaroid που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.

COOL

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από ελαφρύ μέταλλο με χαρακτηριστική μεταλλική γέφυρα σε χρωματική αντίθεση και λεπτούς βραχίονες που ξεχωρίζουν για την χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασσικές γαλβανιζέ αποχρώσεις που συμπληρώνονται από απλούς ή ντεγκραντέ ή πολωτικούς φακούς

ACTIVE SPORT

ESSENTIAL

 

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από οικολογικό πολυεστέρα, κατάλληλα και για φακούς οράσεως. Οι μεταλλικοί βραχίονες διακοσμούνται από τα χαρακτηριστικά ακροβραχιόνια Polaroid. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς που συμπληρώνονται από απλούς πολωτικούς φακούς σε γκρι, καφέ ή βιολετί χρώμα.

Μπορείς να παίξεις με χρώματα αλλά και διαφορετικά στιλ ανάλογα με την διάθεσή σου. Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια προσθήκη δεν μπορεί παρά να εκτοξεύσει το outfit σου σε άλλα πιο fashion μονοπάτια.