“Καλοκαιράκι έχει η καρδιά σου” και αυτό σημαίνει πως και τα μαλλιά σου έχουν ανέμελη διάθεση ενώ παράλληλα η άνοδος του υδραργύρου σε βοηθούν να εφαρμόσεις εκείνα τα τρικ που θα φροντίσουν και θα διαμορφώσουν τα πιο τέλεια looks για τα μαλλιά σου.

Και το ακόμα καλύτερο σε όλο αυτό είναι πως πρόκειται για hair tricks που μπορεί να εφαρμόσει ακόμα και η πιο τεμπέλα

Ανέμελες μπούκλες

Επιθυμείς ανάλαφρες και ελαστικές μπούκλες; Όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμα σχετικά νωπά τύλιξε τα σε μικρούς κότσους στην κορυφή του κεφαλιού σου και μετά κοιμήσου. Το πρωί που θα λύσεις τους κότσους, τα μαλλιά σου θα έχουν τον πιο τέλειο κυματισμό.τρικ για τα μαλλιά

Ολοήμερη ενυδάτωση

Η θερινή σεζόν ενδείκνυται για wet looks και αυτό σημαίνει πως μπορείς να το υιοθετήσεις αναμειγνύοντας το gel με το conditioner που θα αφήσεις να ενυδατώνει και να θρέφει τα μαλλιά σου όλη μέρα. Όταν στο τέλος της ημέρας ξεπλύνεις τα μαλλιά σου θα είναι πιο μαλακά από ποτέ.τρικ για τα μαλλιά

Ποιο σεσουάρ;

To top model Dree Hemingway έχει ως σήμα κατατεθέν τα φυσικά, κυματιστά, τελείως ανεπιτήδευτα μαλλιά της. Το μυστικό πίσω από το hairstyle της είναι πως δεν χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ σεσουάρ ενώ προτιμά να λούζεται μόνο με conditioner που κρατά ενυδατωμένες τις άκρες των μαλλιών της.

τρικ για τα μαλλιά

Dree Hemingway

Το φυσικό layering της Kendall Jenner

Η Kendall Jenner έχει φυσικά ίσια μαλλιά που είναι τελείως επίπεδα όταν ξυπνά το πρωί. Έτσι, για να τους χαρίσει δομή, προτιμά να κοιμάται το βράδυ με τα μαλλιά βρεγμένα.

τρικ για τα μαλλιά

Kendall Jenner

Ήρθε ο καιρός για τέλεια hair looks χωρίς καθόλου κόπο 😉