Σας έχουμε τα καλύτερα make – up look για την σημερινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παρακάτω θα βρείτε το ιδανικό μακιγιάζ με βάση το στυλ σας. Πάρτε ιδέες! Για τα καλύτερα αρώματα για την ημέρα των ερωτευμένων, πατήστε εδώ και για τα εσώρουχα εδώ.

To φλογερό σκούρο φούξια smokey eye

Αποχρώσεις του ροζ, του φούξια και του κόκκινου μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ώστε να έχετε ένα «φλογερό» αποτέλεσμα. Μην διστάσετε να προσθέσετε και γκλίτερ στους ίδιους τόνους στο κέντρο του ματιού ώστε να γίνει ακόμη πιο λαμπερό το λουκ.

Ρομαντικό ανοιχτό ροζ με nude χείλη 

Εάν θέλετε να είστε πιο διακριτική επιλέξτε ανοιχτούς ροζ τόνους σε συνδυασμό με μεταλικές σκιες ή γκλίτερ και θα είστε υπέροχη. Διαλέξτε την απόχρωση του ροζ που λέγεται στα αγγλικά “dusty pink. Σε περίπτωση που πάτε για φαγητό, επιλέξτε nude χείλη ώστε να φάτε με άνεση.

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

Το απόλυτο κόκκινο κραγιόν

Η πιο safe, κλασική και ακαταμάχητη επιλογή είναι να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας και να κάνετε απλά ένα cat eye στο μάτι με διακριτική σκιά. Είναι πολύ σέξυ και σίγουρα δεν θα παραπονεθεί ο Βαλεντίνος σας ότι «φοράτε πολύ μέικαπ».

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

Το ροζ της Barbie στο κινητό βλέφαρο

Άλλο ένα ιδανικό make – up look για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να φορέσετε έντονες ροζ σκιές. Είτε εάν συνδυάσετε πολλές αποχρώσεις το ροζ είτε με μόνο μία σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, θα είστε πολύ γιορτινή. Ειδικά εάν είστε μικρή σε ηλικία, τότε θα έχετε ένα πολύ funky και ρομαντικό αποτέλεσμα.

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

Το «φυσικό» look 

Φυσικά, εάν δεν θέλετε να κάνετε υπερβολές, υπάρχει και το «φυσικό make – up look για το ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου, που …μόνο φυσικό δεν είναι. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε την βάση του μακιγιάζ σας αψεγάδιαστη, φορέστε nude αποχρώσεις σε μάτια και χείλη και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα φρύδια σας. Bonus Tip: Θα είστε πολύ γλυκιά εάν σχεδιάσετε ψεύτικες φακίδες με το μολύβι φρυδιών σας.

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο eyeliner 

Πανεύκολος τρόπος να μπείτε στο κλίμα χωρίς πολύ κόπο. Απλά αντί για μαύρο eyeliner, χρησιμοποιήστε κόκκινο. Εάν δεν έχετε κόκκινο eyeliner, χρησιμοποιήστε με ένα λεπτό πινελάκι υγρό κόκκινο κραγιόν ή μολύβι – ναι, είναι ασφαλή για τα μάτια.

make - up look Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινη σκιά με κάθε τρόπο 

Κάτι θα ξέρει η Emily Ratajkovski. Δείτε πόσο ωραία τονίζει το καφέ χρώμα των ματιών της το κόκκινο.

make - up look Αγίου Βαλεντίνου