Η Generation Z είναι αυτή που διαδέχθηκε τους Millennials και αποτελεί μια γενιά με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσοι γεννήθηκαν από το 1998 μέχρι το 2012 περίπου μεγάλωσαν μέσα σε ένα πλαίσιο όπου το διαδίκτυο και τα social media είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για μια αρκετά φιλόδοξη γενιά, πιο συντηρητική και ευαίσθητη από την προηγούμενη, που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, το κοινωνικό σύνολο και την υγεία. Οι εκπρόσωποί της καπνίζουν και πίνουν λιγότερο, τη στιγμή που θεωρούνται αρκετά έξυπνοι.

Στο προσκήνιο η μουσική και τα social media trends

Αυτή η γενιά δε θα μπορούσε να μη δείχνει ενδιαφέρον για το προσωπικό της στυλ και ειδικά για τα κοσμήματα. Γι’ αυτό το λόγο, η Pandora αποφάσισε να εμπνευστεί από τους Gen Z και να λανσάρει μια συλλογή που τους τοποθετεί στο επίκεντρο. Πρόκειται για κοσμήματα επηρεασμένα από τη μουσική και όλα τα social media trends. Κάθε κόσμημα, αποτελεί και μία μοναδική έκφραση των όσων σκέφτονται αγαπούν και πρεσβεύουν οι Gen Z, αφού εμπνέεται από τη γενιά που δε φοβάται να μιλήσει, να εκφραστεί και να δηλώσει με υπερηφάνεια την ταυτότητά της.

Μεταλλικοί τόνοι σε πρώτο πλάνο

Οι μεταλλικοί τόνοι, σε επίστρωση χρυσού 14K, που για πρώτη φορά εισάγονται στην συλλογή Pandora ME, έρχονται να εμπλουτίσουν τα ήδη υπάρχοντα σχέδια της συλλογής και να φωτίσουν κάθε πτυχή.

Κοσμήματα που εκφράζουν τις πιο μύχιες σκέψεις

Τα link chain βραχιόλια και κολιέ από μασίφ ασήμι και επίστρωση χρυσού 14K, αποτελούν τον main character της συλλογής. Αιχμηρά σχέδια με καλαίσθητα μοτίβα, που μπορούν να μεταμορφωθούν ανά πάσα στιγμή είναι εδώ για να δημιουργήσουν looks, που εντυπωσιάζουν και εκφράζουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες. Τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια έρχονται να ολοκληρώσουν το στιλ για τα πιο mix and match outfits.

Aesthetic tattoos και τέχνη χωρίς όρια

Τα ολοκαίνουρια mini dangles και medallions, εμπνευσμένα από τα aesthetic tattoos, την ελευθερία της τέχνης και τα emojis, αποτελούν την καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς που λατρεύουν να δημιουργούν το δικό τους statement.

Διαβάστε επίσης:

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας για άνδρες και γυναίκες είναι εδώ και θα σε συναρπάσουν! | Thats Life. Life as it is!