Είναι γεγονός ότι την άνοιξη αλλάζουμε διάθεση και πραγματοποιούμε μερικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό που επιβάλλεται να κυριαρχεί στα κομμάτια της περιόδου είναι σίγουρα το χρώμα, αλλά και τα μοτίβα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αυτή την περίοδο μπορείς να γίνεις πιο τολμηρή στις επιλογές σου, αφού οι γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά έχουν συμπεριλάβει ιδιαίτερες προτάσεις στις νέες τους συλλογές. Ας δούμε, στη συνέχεια, κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

Μια συλλογή για τους fans των Pokémon

Στη συλλογή της Bershka by POKÉMON θα ανακαλύψεις κομμάτια με τις πιο επικές τάσεις του streetwear να συγκεντρώνονται σε μια κολεξιόν ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της πασίγνωστης μάρκας ψυχαγωγίας Pokémon. Η εταιρεία έχει επιλέξει τις πιο εμβληματικές από τις διαχρονικές αναφορές του θρυλικού franchise και τις συνδύασε με τις τάσεις του σήμερα που έχουν κατακτήσει τους δρόμους. Ο κόσμος των Pokémon ζωντανεύει μέσα από αξιολάτρευτους χαρακτήρες, τις Poké Balls και κάποιες χαρακτηριστικές φράσεις της σειράς μέσα από γραφικά σχέδια επάνω σε απαλά πλεκτά και denim.

Η επέκταση του CUSTOM LAB

Το CUSTOM LAB, που παρουσίασε πρόσφατα η Bershka, επεκτείνεται με μια καινοτόμο πρόταση εξατομίκευσης ρούχων μέσα από τη συνεργασία με τη Carolina Lindberg, τη Visual Artist που ζει μεταξύ Μαδρίτης και Λονδίνου. Το δημιουργικό σύμπαν της Lindberg, όντας αρχικά επηρεασμένο από την υποκουλτούρα των graffiti, οδήγησε στην προσωπική της σύγχρονη οπτική γλώσσα. Το αποτέλεσμα είναι καρπός μιας συνεχούς εξέλιξης στην εξερεύνηση σύγχρονων τεχνικών και μέσων για να δημιουργήσει τον δικό της καλλιτεχνικό διάλογο.

Floral prints αλά Bridgerton

Το “Bridgerton at Stradivarius” αποτελεί μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από το λουλουδάτο κόσμο των απίστευτων σκηνικών της σειράς με print που στρέφουν τα βλέμματα στις κύριες τάσεις της στιγμής. Τα floral prints, τα παστέλ και τα λάιμ είναι οι τόνοι που προσθέτουν αυτό το ρομαντισμό και αισθησιασμό στα ρούχα. Κομμάτι πρωταγωνιστής: οι κορσέδες που πάνε με φαρδιά παντελόνια, κοντά φορέματα και φουσκωτά μανίκια.

Προσιτή πολυτέλεια εμπνευσμένη από τη φύση

Από τη φύση εμπνέεται αυτό το καλοκαίρι και η Falconeri. Το ταξίδι ξεκινάει στη θάλασσα – με τόνους νέον πράσινου, dark marine, κυκλάμινου και λεβάντας – και ολοκληρώνεται στην έρημο, συνδυάζοντας αποχρώσεις της άμμου και του κεχριμπαριού. Τα Superior Cashmere ενδύματα είναι απλά must, αντιπροσωπεύοντας την πραγματική, δημοκρατική πολυτέλεια και δεξιοτεχνία και χρησιμοποιώντας την ύψιστη ποιότητα νημάτων από την εσωτερική

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 απαραίτητα καλλυντικά για το ανοιξιάτικο νεσεσέρ