Μπορεί να είναι της μόδας τα πυκνά τετράγωνου σχήματος φρύδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις το τσιμπιδάκι στην άκρη για πάντα! Αν, λοιπόν, βγάζεις μόνη σου τα φρύδια σου, τότε διάβασε ποια είναι τα πιο πιθανά λάθη που κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις!

1. Κόβεις τις μπροστινές τριχούλες με ψαλιδάκι.

Συνήθως οι μπροστινές τριχούλες των φρυδιών μας είναι πιο μακριές από τις υπόλοιπες και γι’ αυτό τις παίρνουμε με το ψαλίδι για να είναι στο ίδιο μήκος.  Μία φορά το είχα κάνει και εγώ, αλλά επειδή ήταν πρωί και χρησιμοποιούσα το αριστερό μου χέρι, έκοψα μία κάθετη γραμμή –αντί για οριζόντια. Να ‘ναι καλά το μολύβι φρυδιών μου… Προτίμησε, λοιπόν, να χτενίσεις προς τα πάνω τα φρύδια σου και να κόβεις λίγες-λίγες τις τριχούλες.

 2. Χρησιμοποιείς λάθος καθρέφτη.

Πριν λίγες μέρες η κολλητή μου παραπονιόταν πως πάντα βγάζει παραπάνω τα φρύδια της, χωρίς να το θέλει. Το πρόβλημα τελικά ήταν πως χρησιμοποιούσε μεγεθυντικό φακό με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει πως το φρύδι της φαινόταν πιο πυκνό και «γεμάτο» και έτσι έβγαζε πάντα περισσότερες τριχούλες. Οπότε, αντί να βάλεις στην άκρη το τσιμπιδάκι σου, βάλε τον μεγεθυντικό σου φακό.

 

 3. Βγάζεις τις πάνω τρίχες από το τόξο του φρυδιού σου.

Βγάζεις όλες τις πάνω τριχούλες, καθαρίζεις και την περιοχή κάτω από το τόξο και στο τέλος έχεις ένα σχετικά κακό αποτέλεσμα. Γιατί; Γιατί τα φρύδια πρέπει να διατηρούν την καμπυλότητά τους και να μην φαίνονται παραβγαλμένα. Γι’ αυτό το λόγο μην βγάλεις τις τριχούλες που ξεφεύγουν από τη γραμμή του φρυδιού, αλλά προσπάθησε να κάνεις ένα ενιαίο σχήμα που να έχει ανοδική κλίση προς το τέλος.

 4.  Τα βάφεις πιο έντονα απ’ όσο χρειάζεται.

Εγώ το παθαίνω σχεδόν συνέχεια και μετά χρειάζομαι ένα πακέτο μπατονέτες για να μην μου κακοφαίνεται το αποτέλεσμα. Βέβαια όλα αυτά αποτελούν παρελθόν γιατί ήρθε το νέο gel φρυδιών μακράς διάρκειας, Unbelieva Brow από τη L’ Oreal είναι σχεδιασμένο να σε βοηθάει να δημιουργήσεις πιο φυσικά, πιο πλούσια φρύδια.

Capture

Το 2 σε 1 gel, εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, χωρίς κενά, ενώ παράλληλα σου προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλεις από απαλό σε έντονο.  Η καινοτόμος σύνθεση του Unbelieva Brow στεγνώνει μόλις σε 90 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σταθερό και αδιάβροχο αποτέλεσμα. Φυσικά, η εφαρμογή γίνεται παιχνίδι με το εύχρηστο βουρτσάκι – πινελάκι, το οποίο εγγυάται ακρίβεια και εμφανή αποτελέσματα στη στιγμή. Το νέο θαυματουργό Unbelieva Brow διατίθεται σε 5 μοναδικές αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο φρυδιών. Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τη δική της σωστή απόχρωση.