Και το ξυπνητήρι χτυπάει και αρχίζεις να τρέχεις να τα προλάβεις όλα μέσα στη μέρα σου. Πρώτα από όλα να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο, στη συνέχεια να φας ένα καλό πρωινό που θα σε κρατήει μέχρι το μεσηέρι και τέλος να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να προσπαθήσεις να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στο γραφείο. Το οποίο εδώ που τα λέμε παίρνει περισσότερο χρόνο από ότι φαντάζεσαι συνήθως. Δεν θα ήταν καλύτερα να το είχες σκεφτεί λοιπόν από την προηγούμενη ημέρα το βράδυ;

Capture

Εμείς με μια επίσκεψη στο Parabita βρήκαμε ένα σωρό απίθανα συνολάκια για το γραφείο που θα σε γεμίσουν χρώμα και θα σε κάνουν την σταρ του γραφείου. Θέλεις να πάρεις μια ιδέα; Εντυπωσιακά πουά, ασύμμετρα πουκάμισα, παντελόνια γραφείου, στυλάτα σακάκια και αέρινες φούστες είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δεις και θα σε εντυπωσιάσουν.

Capture

Πρόκειται για την ανοιξιάτικη “office” συλλογή. Αναφέρεται στη δυναμική γυναίκα του σήμερα που επιζητά την κομψότητα και την άνεση ταυτόχρονα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το εκρού, το κόκκινο με πινελιές από ροζ.