Κατά κοινή ομολογία, όλοι λίγο πολύ ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα που δημιουργούνται στα μαλλιά μας και ταλαιπωρούν τόσο εκείνα όσο και εμάς.
Να ξέρεις, ότι όσο πιο σπάνια ασχολείσαι με τα μαλλιά σου τόσο πιο γρήγορα δημιουργούνται προβλήματα σε αυτά…

Υπάρχουν όμως λύσεις και μέσα για να τα αντιμετωπίσουμε μία και καλή!

• Μαλλιά που πέφτουν
Ένα ειδικό σαμπουάν καταπολέμησης της απώλειας των μαλλιών με πρωτεΐνες θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι. Καλό θα ήταν να μειώσεις και την χρήση εργαλείων που παράγουν θερμότητα.

• Ξηρά μαλλιά
Βάλε στην καθημερινότητα σου ένα σαμπουάν ενάντια στα ξηρά μαλλιά. Και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχνάς να χρησιμοποιείς conditioner και μάσκες μαλλιών για φουλ ενυδάτωση.

• Άκρες που σπάνε
Εδώ η λύση είναι μονόδρομος. Αφήνεσαι στα χέρια του κομμωτή σου που θα σε κουρέψει τις άκρες σου και θα τις περιποιηθεί.

• Λιπαρά μαλλιά
Και σε αυτή την περίπτωση ένα σαμπουάν θα φανεί σωτήριο. Χρησιμοποίησε κάποιο που θα μειώνει την λιπαρότητα που παράγει το σκαλπ σου και σίγουρα θα δεις αποτελέσματα!

• Μαλλιά που φριζάρουν
Και πάλι πρέπει να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν και conditioner ειδικά κατά του φριζαρίσματος. Ακόμα και προϊόντα, όπως λαδάκια ή σπρέι ειδικά για μαλλιά που φριζάρουν, θα σώσουν την κατάσταση!

Αφιέρωσε χρόνο στην περιποίηση των μαλλιών σου γιατί τα όμορφα μαλλιά είναι η εικόνα μας και είναι όμορφο να είναι πάντα στην… τρίχα!!!