Το να είσαι μοντέλο δεν είναι ευκολάκι! Θέλει συνεχή περιποίηση του σώματος και του προσώπου, εξαντλητικές δίαιτες, πολλές κρέμες και χημικά peeling και τόσα ακόμα που ίσως αγνοούμε. Μέχρι τώρα τουλάχιστον…
Γιατί, κάποια μοντέλα, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, αποφάσισαν να μοιραστούν με το κοινό μερικά από τα καλύτερα και αγαπημένα τους μυστικά ομορφιάς, που έχουν διαπιστώσει πως έχουν αποτελέσματα. Το καλύτερο; Είναι ότι πιο κουλό έχετε διαβάσει!

1 Πάγος στο πρόσωπο

MOSCOW, RUSSIA - MARCH 30:  A model prepares backstage at the Olga Brovkina show during Mercedes-Benz Fashion Week Russia Fall/Winter 2013/2014 at Manege on March 30, 2013 in Moscow, Russia.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images for MBFW Russia)

Καλά διάβασες. Πολλά μοντέλα το βράδυ πριν κοιμηθούν τρίβουν παγάκια στην επιδερμίδα του προσώπου τους. Ο λόγος είναι η σύσφιξη και η εμφάνιση λιγότερων πόρων.

2 Λάδι καρύδας
Αυτή από ότι φαίνεται είναι η μοναδική μέθοδος ενυδάτωσης των μοντέλων. Πολλές το χρησιμοποιούν στο πρόσωπο τους για μια βδομάδα το μήνα, καταργώντας -για εκείνη την περίοδο- την ενυδατική. Οκ, εύκολο αυτό!

3 Κεφάλαιο μαύροι κύκλοι
Το τρικ στο οποίο τα μοντέλα ορκίζονται κάθε φορά που έχουν μαύρους κύκλους είναι ο μαϊντανός και το γάλα! Τοποθέτησε μαϊντανό στο κάτω μέρος των ματιών σου, πάνω στους μαύρους κύκλους και από πάνω βάλε ένα κομμάτι βαμβάκι ποτισμένο με γάλα.

4 Το σπιτικό scrub
models-fashion

Η συνταγή φαίνεται πως είναι διαδεδομένη ανάμεσα στα μοντέλα και είναι πολύ απλή. Ανακατεύεις λάδι καρύδας με μαύρη ζάχαρη και το βάζεις στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Στην συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση!

5 Το δεύτερο σπιτικό scrub
Ενώ σαν κάτι να μην ξέραμε, καθώς για τις περιοχές των ποδιών και των χεριών χρησιμοποιούν επίσης scrub που φτιάχνουν μόνες τους, με λάδι καρύδας και χοντρό αλάτι αυτή τη φορά.