Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές, αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Πώς θα κλείσεις την βαλίτσα σου. Σε νιώθουμε. Αν μπορούσες θα έπαιρνες μαζί σου όλη την ντουλάπα, αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται, θα σε βοηθήσουμε εμείς. Φτιάχνουμε την βαλίτσα για σένα, βάζοντας μέσα τα πιο στιλάρα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά σίγουρα και τα πιο αναγκαία.

Όταν μιλάμε για στιλ, το μυαλό μας πηγαίνει μόνο στα Wyou. Το brand που έχει καταφέρει να κερδίσει τις fashionistas και είμαστε σίγουρες ότι θα κερδίσει και σένα. Κι αν δεν μας πιστεύεις, δες τα ακόλουθα ρούχα και αξεσουάρ, που θα σε εκπροσωπήσουν πλήρως τις καλοκαιρινές βόλτες στα νησιά. Επομένως, η βαλίτσα πρέπει να έχει τα παρακάτω:

1. Πουθενά δεν πας χωρίς τα γυαλιά ηλίου. Το πιο αναγκαίο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Και αυτά σίγουρα δεν θα μπορείς να τα αποχωριστείς.

S16E1126ONECOLOR-1

2. Οι βόλτες στο νησί δεν έχουν τελειωμό, γι’αυτό στην βαλίτσα πρέπει να βάλεις τα πιο άνετα και στιλάτα παπούτσια, και σε χρώμα που ταιριάζει με όλα τα σύνολα σου. Ξέρεις, αυτά που θα σου προτείνουμε και παρακάτω.

S16E1170BROWN-2

3. Κεφάλαιο ρούχα. Για τις απογευματινές βόλτες, ιδανικά ρούχα είναι ένα αέρινο φόρεμα και φυσικά σορτσάκια. Έχουμε και απ’τα δύο, φυσικά.

S16F5057ONECOLOR-2

S16T3246CIEL-2

S16T3369ONECOLOR-1

S16T3319CIEL-1

s16t3335pink

4. Μαζί σου μην ξεχάσεις να βάλεις το must have ρούχο του καλοκαιριού. Αυτό δεν είναι άλλο απ’την ολόσωμη φόρα. Μοντέρνα, κολακευτική και πολύ άνετη για να την φοράς χωρίς προβλήματα. Ό,τι χρώμα και να επιλέξεις ή με σχέδια, επιβάλλεται να διαλέξεις αυτή που θα ταιριάζει απόλυτα πάνω.

Όπως η ολόσωμη φόρμα απ’τα Wyou, που μπορείς να την φορέσεις σε κάθε βραδινή εξόρμηση. Είτε χαλαρή, είτε για μέχρι αργά διασκέδαση.

s16f5079onecolor-1