Φυσικά και έχω κάποια προϊόντα σταθερά εδώ και χρόνια στο νεσεσέρ μου. Όμως η επιστήμη προχωράει, εξελίσσεται, ανακαλύπτει καινοτόμες συνθέσεις, οπότε είμαι open-minded και δοκιμάζω πάντα νέα προϊόντα για να δω τι μπορούν να μου προσφέρουν. Από τη στιγμή που δοκίμασα τη νέα κρέμα Resveratrol-Lift της Caudalie κατάλαβα ότι δεν θα την αποχωριστώ.

Με απαλή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και φινίρισμα σαν κασμίρι, η νέα σειρά της Caudalie είναι ό,τι καλύτερο θα ακουμπήσεις στο πρόσωπό σου. Βοηθάει στην πρόληψη των ρυτίδων και δρα με φυσικό τρόπο κατά της γήρανσης. Τι εννοώ; Όταν είδα τα συστατικά της, πρέπει να ομολογήσω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με ένα συγκεκριμένο: το vegan ενισχυμένο κολλαγόνο.

Η Caudalie και η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανακάλυψαν ότι ο συνδυασμός της ευρεσιτεχνίας Resveratrol και του υαλουρονικού οξέος είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικός, στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης. σε αυτό το συνδυασμό λοιπόν πρόσθεσαν ενισχυμένο vegan κολλαγόνο από φλοιό μαονιού, το οποίο συσφίγγει όλες τις στοιβάδες του δέρματος.

Το δέρμα παράγει περισσότερο υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο και αποκτά πιο σφριγηλή και νεανική όψη. Ένα μικρό θαύμα τυλιγμένο σε οικολογική “zero-waste” συσκευασία, 100% ανακυκλώσιμη. Πώς να μην τρέξεις να το πεις στις φίλες σου;