Το ασετόν ξηραίνει τα νύχια σου και δε θες να το αναπνέεις αλλά θες τα νύχια σου πάντα άψογα; Οι φανατικοί των μανό έφεραν τη λύση, και το όνομά της Peel Off Base Coat. Προστατεύει τα νύχια σου όπως ένα παραδοσιακό base coat αλλά όταν βαρεθείς το μανικιούρ σου μπορείς να το απομακρύνεις με ελάχιστο λάδι νυχιών ή ελαιόλαδο και ένα ξυλάκι (ξυλάκια μανικιούρ μπορείς να προμηθευτείς σε κάθε κατάστημα με καλλυντικά για 1-2€). Τα νύχια σου παραμένουν στην αρχική τους κατάσταση κι εσύ τελείωσες στο 1/5 του χρόνου που θα έκανες να ξεβάψεις τα νύχια σου κανονικά.

Άλλο ένα θετικό τους, ίσως το κυριότερο, είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με glitter (όλες έχουμε ζήσει τον εφιάλτη του glitter στα νύχια που δε φεύγει με τίποτα) με απίστευτα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούνται ακόμα και με gel μανό, με λίγο θάρρος…

Δυστυχώς δε μπορείς να το βρεις σε καταστήματα στην Ελλάδα, ακόμα, αλλά αν μπεις ΕΔΩ μπορείς να δεις τα πάντα για αυτό και να το παραγγείλεις, καθώς η εταιρεία στέλνει και στη χώρα μας. Με μια μικρή έρευνα θα βρεις και άλλα peel off basecoats, καθώς και τη diy έκδοση που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, αλλά αν παρακολουθήσεις τα video στη σελίδα θα δεις ότι αυτό που σου προτείνω είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή.

Η τιμή του ίσως είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά με όλα τα θετικά που προσφέρει είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα λατρέψεις κι εσύ.