Τα αξεσουάρ που διαλέγουμε είναι γνωστό πως μπορούν να πουν πολλά για το χαρακτήρα μας και αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας και του στυλ μας. Το Πάσχα είναι η καλύτερη ευκαιρία να περάσουμε για τα καλά στις επιλογές μας για τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες, ειδικά με τη Folli Follie και τη Swarovski!

Η νέα συλλογή ρολογιών της Swarovski μόλις κυκλοφόρησε (και είναι πιο λαμπερή από ποτέ)

Η νέα συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Σχέδια καινούρια ενώνονται με τα κλασικά designs της αγαπημένης εταιρείας για να καταστήσουν σίγουρο ότι εσύ, η σύγχρονη γυναίκα, θα βρεις το τέλειο αξεσουάρ για σένα. Έμπνευση της εταιρείας ο αστικός ρομαντισμός, σίγουρα δημιούργησε μία σειρά “πασπαρτού” από ρολόγια που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε ρούχο, κάθε ώρα της ημέρας!

gentics-content (1)

Η Folli Follie φροντίζει…για όλα τα υπόλοιπα (με τα πιο ανάλαφρα ανοιξιάτικα αξεσουάρ)

Η “Be Folli Follie”, η συλλογή της εταιρείας για τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Ανάλαφρα, ιδιαίτερα ρολόγια, κοσμήματα, τσάντες και εσάρπες που στοχεύουν, πραγματικά, κάθε μία από εμάς ξεχωριστά. Είτε είσαι “Sugar Sweet” και ψάχνεις κομψά, minimal αξεσουάρ, είτε προτιμάς “Studded Beauty” και θες statement κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος, η Folli Follie είναι εδώ για σένα, ώστε μαζί να περάσετε τις πιο εντυπωσιακές γιορτές!