Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μια γυναίκα χωρίς ρούχα φαίνεται λιγότερο συναρπαστική για έναν άντρα σε σύγκριση με μια γυναίκα που φοράει ωραία εσώρουχα. Δαντέλες ή σατέν αναζωογονούν τη φαντασία ενός άντρα κάνοντας τον να μαντέψει/ φανταστεί τις πιο οικείες γραμμές ή λεπτομέρειες του σώματος μια γυναίκας. Και αυτό είναι τόσο υπέροχο και πιο συναρπαστικό. Για αυτό τον λόγο λοιπόν η επιλογή των εσωρούχων είναι πολύ σημαντική. Είναι ο τρόπος που δείχνετε την ατομικότητα σας. Προσπαθήστε μέσα από αυτόν τον τρόπο να δείξετε την ιδιοσυγκρασία σας. Όσο περίεργο και αν ακούγεται το εσώρουχο για έναν άντρα είναι πειρασμός, μέσα από το χρώμα και την υφή θα χρειαστεί να σας ανακαλύψει.

 1 2 3

Οι εντυπωσιακές δαντέλες για παράδειγμα που είδαμε στο Intimissimi στη Βερόνα δείχνουν ότι ο άντρας μπορεί να είναι ελεύθερος και χαλαρός χωρίς να υπάρξουν εμπόδια ή περιορισμοί. Οι γυναίκες με δαντελένια εσώρουχα ανταποκρίνονται σε κάθε είδους επιθυμία και αυτό δεν το κάνουν μόνο για τη δική του ικανοποίηση, θέλουν και αναζητούν τη σεξουαλική ευχαρίστηση συνδυάζοντας τη δραστηριότητα με το πάθος.

4 5 6

Ακόμα και οι σέξι διαφάνειες προσδίδουν έναν τόνο ιδιαίτερου ρομαντισμού που απογειώνουν την κάθε γυναίκα που είναι και θέλει να είναι σίγουρη για τον εαυτό της.

 7

Φυσικά από την παρουσίαση δεν έλειψαν οι κορώνες, γιατί ποια γυναίκα δεν θέλει να ακούσει τη φράση: «Θα σε κάνω βασίλισσα» από χείλη που το εννοούν, τα χείλη του αγαπημένου της!

8