Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει ένας άντρας να περιποιείται το δέρμα του. Πρόκειται άλλωστε για μια επένδυση, πρώτα για την υγεία και στη συνέχεια για την αυτοπεποίθησή του. Σε αντίθεση όμως με τις γυναίκες, το skin care για τους άνδρες συχνά μοιάζει με ένα ατελείωτο κυνήγι θησαυρού, με έναν χάρτη που είναι αδύνατο να αποκωδικοποιηθεί. Αυτό που πρέπει να έχετε, λοιπόν, στο μυαλό σας είναι ότι δεν υπάρχει τελικός στόχος. Είναι σαν καθημερινή άσκηση για το δέρμα, όπως ακριβώς αυτή που συνηθίζουμε για το σώμα.

Τι χρειάζεται ένας άντρας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό του

  • ανδρική ενυδατική κρέμα προσώπου
  • αφρό ξυρίσματος
  • ανδρικό ενυδατικό γαλάκτωμα για πρόσωπο
  • σαπούνι
  • τζέλ για την περιοχή των ματιών

Τα παραπάνω αποτελούν τη βάση της περιποίησης και η συστηματική τους χρήση είναι σίγουρο ότι μπορεί να κάνει… θαύματα. Εξαιρετικές προτάσεις για την ανδρική περιποίηση περιλαμβάνει η νέα σειρά ACIDO IALURONICΟ PER LUI της L’Erbolario, που αξιοποιεί τη δύναμη του Υαλουρονικού Οξέος.

Acido Aleuronic ενυδατική κρέμα

Μια ενυδατική κρέμα προσώπου που διαθέτει ισχυρή δράση ενάντια στα κύρια σημάδια γήρανσης. Η αποτελεσματική αντιγηραντική της φόρμουλα περιλαμβάνει Υαλουρονικό Οξύ με 3 Μοριακά Βάρη, Succinic Acid και εκχυλίσματα Lentiscus-Σχίνου και Mυρτιάς που προσφέρουν ενυδάτωση και σφριγηλότητα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό ή το ξύρισμα. Περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Acido Ialuronico γαλάκτωμα

Με Υαλουρονικο Οξύ, με 3 Μοριακά Βάρη και εκχυλίσματα από Lentiscus, Myrtle και Argan. Αυτό το ενυδατικό γαλάκτωμα είναι ιδανικό για τον άντρα καθώς προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση στα γένια και τα μαλλιά. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ειδικά για την περιποίηση μετά το ξύρισμα, με καταπραϋντική δράση.

Acido Ialuronico τζελ για τα μάτια

Τζελ για την περιοχή γύρω από τα μάτια με Hyaluronic Acid Ultrafiller εκχύλισμα φύλλων Myrtle και Lentiscu. Ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στοχευμένη δράση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η φόρμουλα περιέχει Hyaluronic Acid Ultrafiller, το ζυμωμένο εκχύλισμα φύλλων Myrtle και Lentiscus, το εκχύλισμα γλιστρίδας και τα βιολογικά εκχυλίσματα τζίντζερ, βρώμης και ελιχρύσου με τονωτική και ενυδατική δράση.