Άουτς, αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα που πονάει. Ωστόσο, υπάρχει στην ζωή μας. Και άντε και χωρίζεις… Και την/ον συναντάς κάπου τυχαία… Πως θα αντιδράσεις άραγε βάση του ζωδίου σου; Πάμε να τσεκάρουμε!

Κριός


Ο Κριός όταν πει τέλος το εννοεί. Τελειώνει μια σχέση μόνο όταν δεν υπάρχουν συναισθήματα ποια και γι’ αυτό αν συναντήσει κάπου το πρώην ταίρι του, θα είναι ψυχρός και αδιάφορος. Αν μάλιστα είναι μαζί του και η καινούρια του σχέση; Θα κάνει πως δεν παρατήρησε ποτέ και κανέναν γύρω του.

Ταύρος


Χμμμ… Ο Ταύρος είναι πιστός και δοτικός και δύσκολα αφήνει μια σχέση του. Αν όμως χωρίσει και πετύχει το πρώην του ταίρι του, θα δείξει ανωτερότητα και αξιοπρέπεια και φυσικά δεν θα αφήσει να φανεί πως μελαγχόλησε εξαιτίας της συνάντησής τους.

Δίδυμοι


Ο Δίδυμος είναι σκληρός θα λέγαμε. Όσο και αν είναι ερωτευμένος, αν πει αντίο, το θέμα έχει τελειώσει και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει, ακόμα και αν μιλάμε για την μεγάλη του αγάπη. Αν υπάρξει συνάντηση, που σίγουρα δεν θα επιδιώξει ένας Δίδυμος, θα είναι τόσο ψυχρός που η πρώην σχέση του θα πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα.

Καρκίνος


Ο Καρκίνος ποτέ δεν ξεπερνάει απόλυτα τις πρώην σχέση του και πάντα επιδιώκει μια επικοινωνία ή μια συνάντηση. Οπότε, στην περίπτωση που πέσει πάνω σε πρώην, θα χάσει τα λόγια και την ψυχραιμία του και θα βγουν οι συναισθηματισμοί του στην επιφάνεια.

Λέων


Το λιονταράκι, που μπορεί να το αδικούν, είναι ένα πάρα πολύ συναισθηματικό ζωδιάκι. Πάντα θυμάται με αγάπη τους παλιούς του έρωτες και αν συναντήσει κάποιον – πράγμα όμως που δεν θα επιδιώξει για να μην τσαλακώσει την αξιοπρέπεια του – θα είναι πολύ διαχυτικός και θα αφήσει να φανεί ότι χάρηκε που βρέθηκαν.

Παρθένος


Ο Παρθένος είναι της άποψης ότι ότι δεν λύνεται κόβεται… Δεν θα γυρίσει πίσω σε παλιά σχέση με τίποτα. Αν όμως υπάρξει συνάντηση, θα είναι τυπικός και ευγενικός. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα δώσει χώρο για δικαιώματα.

Ζυγός


Ο Ζυγός δεν ξεκόβει ποτέ 100% από έναν παλιό του έρωτα. Μάλιστα, θα δημιουργήσει ο ίδιος συνθήκες για να ξαναβρεθούν. Και αν συμβεί αυτό, την επόμενη ημέρα από την συνάντηση θα ξεκινήσει και τα τηλέφωνα. Ναι, ακόμα και αν έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Σκορπιός


Ο Σκορπιός είναι αρκετά εκδικητικός. Θα επιδιώξει λοιπόν μια συνάντηση με πρώην για δείξει πόσο τέλεια είναι και πόσο καταπληκτικά περνάει. Ειδικά αν υπάρχει και σούπερ νυν στο πλευρό του, θέλει να κάνει επίδειξη στο πρώην του μέχρι τελικής πτώσης. Μην σου πω, ότι θα κάνει την πρώην σχέση του να νομίζει ότι είναι και κολλητάρια.

Τοξότης


Εδώ μιλάμε για την απόλυτη αδιαφορία. Εντάξει, θα σου μιλήσω σταράτα. Μιλάμε για το απόλυτο φτύσιμο. Ο Τοξότης πονάει όταν χωρίζει αλλά άπαξ και φύγει από την σχέση δεν νιώθει απολύτως τίποτα, σαν να του έχεις κάνει format. Ούτε επίδειξη θέλει να κάνει, ούτε εκδίκηση θέλει να πάρει. Αδιαφορεί παντελώς και το εννοεί.

Αιγόκερως


Ο Αιγόκερως σε συνάντηση με παλιά σχέση του θα το παίξει πολύ υπερόπτης αλλά θα «κυνηγήσει» και την επαφή. Ειδικά άμα φάει και άκυρο από πρώην; Πεισμώνει ακόμα περισσότερο και δεν σταματάει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Υδροχόος


Γενικά ο Υδροχόος είναι cool… Ειδικά όμως, μόλις δει πρώην με τον οποίο έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή, θα γίνει τόσο ειρωνικός και ψυχρός αν συναντηθούν που όσοι τον ξέρουν, δεν θα το πιστεύουν. Θέλει να βλέπει την πρώην σχέση να καίγεται από ζήλια.

Ιχθύες


Αθεράπευτα ρομαντικά τα ψαράκια, δεν δέχονται εύκολα τον χωρισμό. Θα συναντηθούν στα σίγουρα με την πρώην σχέση τους καθώς μετά τον χωρισμό, θα συχνάζουν – εντελώς τυχαία 😛 – στα ίδια μέρη. Μόλις βρεθεί με τον πρώην έρωτα θα συγκλονιστεί και θα το δείξει χωρίς ντροπή!