Ένα ταξίδι στο μαγεμένο δάσος επιφύλασσε η Swarovski προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή με τίτλο Crystal Tales για τη σεζόν Fall – Winter 2018/19.

SWAROVSKI (2)

 

Στο μαγεμένο δάσος της Swarovski κυριαρχεί η χλωρίδα και η πανίδα του δάσους ενώ ξαφνικά χώρος γέμισε από υπέροχες μελωδίες από το βιολί των Duoviolins. Οι ήχοι από τα δυο βιολιά ξύπνησαν την αλεπού και το ελάφι που ενσαρκωθήκαν από δυο χορεύτριες χαρίζοντας μας κατά τη διάρκεια της βραδιάς αέρινες χορογραφίες.

Στο Sparkling Room της Swarovski το χαρακτηριστικό μπλε κουτί του brand αποτέλεσε μοναδικό photo opportunity και οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν σε ένα σκηνικό όπου η λάμψη κυριαρχούσε.

Capture

 

Η αστραφτερή γκάμα των κοσμημάτων της συλλογής Crystal Tales  ενσαρκώνει την αισθητική της Swarovski και κάνει πραγματικότητα τη φιλοσοφία «Brilliance for all», δίνοντας στη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας τη δυνατότητα να λάμψει με σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας, μοντέρνα και ευέλικτα, όπως αναφέρει η διευθύντρια δημιουργικού Nathalie Colin.

Τελικά μια βόλτα στο μαγεμένο δάσος μας έφερε πιο κοντά στον χειμώνα, παρέα φυσικά με τη Swarovski.

 

About The Author