Το καλοκαίρι έφυγε κι έχουμε μπει στο φθινόπωρο. Το δέρμα μας είναι αρκετά ταλαιπωρημένο από τους καλοκαιρινούς μήνες και ήρθε η στιγμή να το φροντίσουμε με στοργή δίνοντάς του αυτό που ακριβώς χρειάζεται. Το λάδι δέντρου τσαγιού, γνωστό για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, είναι μια δύναμη περιποίησης της επιδερμίδας όταν συνδυάζεται με σαλικυλικό οξύ. Μαζί, σχηματίζουν ένα ισχυρό δίδυμο που αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος. Το έλαιο δέντρου τσαγιού βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή και καταπραΰνει τις φλεγμονές, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με επιρρεπή σε ατέλειες ή ευαίσθητο δέρμα. Από την άλλη πλευρά, το σαλικυλικό οξύ, απολεπίζει την επιφάνεια του δέρματος, αποφράσσει τους πόρους και προάγει την ανανέωση των κυττάρων, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την ακμή. Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, το έλαιο τεϊόδεντρου και το σαλικυλικό οξύ παρέχουν συνεργική δράση – οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του ελαίου συμπληρώνουν την ικανότητα απολέπισης του σαλικυλικού οξέος, με αποτέλεσμα πιο καθαρό και υγιές δέρμα.

Γνωρίστε τη νέα σειρά Tea Tree: βελτιωμένη φόρμουλα, ανανεωμένη συσκευασία

Η βελτιωμένη μας σειρά περιλαμβάνει 11 προϊόντα. Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και τα προϊόντα
περιποίησης προσώπου είναι εμπλουτισμένα με σαλικυλικό οξύ, για την απόλυτη ρουτίνα που καταπολέμα
τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το φυσικά καθαρό και φρέσκο άρωμα του ελαίου τεϊόδεντρου αναδύεται
από τα προϊόντα, σε μια σειρά από υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Και επιπλέον, όλα είναι εμπλουτισμένα
με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ διατίθενται σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες,
που περιέχουν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά από γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό.

Προτεινόμενη ρουτίνα για την επιδερμίδα με απρόβλεπτες ατέλειες:

Ξεκινήστε με το Tea Tree Skin Clearing Face Wash

Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε νωπή επιδερμίδα για να δημιουργηθεί αφρός.
Ξεπλύνετε με νερό για να το αφαιρέσετε.

Στη συνέχεια, τονώστε την επιδερμίδα σας με το Skin Clearing Toner

Ανακινήστε για να ενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός δίσκου ντεμακιγιάζ από βαμβάκι, απλώστε σε στεγνή, καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζοντας σε όλο το περίγραμμα του προσώπου. Μην ξεπλύνετε.

Συνεχίστε με το Tea Tree Daily Solution

Απλώστε 2-3 σταγόνες στις άκρες των δακτύλων και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο.

Ολοκληρώστε με το Tea Tree Skin Clearing Hydrator

Πιέστε το προϊόν και πάρτε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και απλώστε την στην επιδερμίδα σας. Για πιο στοχευμένα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Tea Tree Rapid Action Gel το βράδυ ή το Tea Tree Oil
κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μερικές φορές την εβδομάδα μπορείτε επίσης να προσθέσετε στη ρουτίνα σας τη μάσκα Tea Tree 3 σε 1 Wash. Scrub. Mask ή τη μάσκα Tea Tree Skin Clearing Mask.

Έλαιο Τεϊόδεντρου με φυσικές ισχυρές ιδιότητες από το όρος Κένυα

Το τεϊόδεντρο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Στην The Body Shop προμηθευόμαστε αυτό το φυσικά ισχυρό φυτό από τους πρόποδες του όρους Κένυα, όπου συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι από εξειδικευμένους καλλιεργητές και περνά τη διαδικασία της απόσταξης με ατμό μέσα σε 12 ώρες από τη συγκομιδή, παράγοντας το υψηλής ποιότητας έλαιο. Το έλαιο τεϊόδεντρου παράγεται βιολογικά, με καλλιέργεια μικρής κλίμακας και συγκομιδή με το χέρι, χωρίς σύγχρονες, ρυπογόνες μεθόδους μηχανικής επεξεργασίας. Επιπλέον, όλα αυτά προέρχονται από το μακροχρόνιο πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η συνεργασία με την Kutoka Ardhini παρέχει σε πάνω από 1. 000 μικροκαλλιεργητές ένα δίκαιο και σταθερό εισόδημα, καθώς και μία ειδική κοινωνική εισφορά που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες.

Αυτός ο δυναμικός συνδυασμός θεωρείται συχνά ο καλύτερος για το δέρμα επειδή στοχεύει στην ακμή στη ρίζα του, μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή και ενθαρρύνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, οδηγώντας τελικά σε μια πιο λεία, πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Τα νέα προϊόντα κυκλοφόρησαν σήμερα στα καταστήματα της The Body Shop και online στο www.thebodyshop.gr