Καθώς πλησιάζουμε την ηλικία των σαράντα, η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραματικά. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που αρχίζουμε να παρατηρούμε τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες σταδιακά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, από αυτή την ηλικία και μετά, έχουμε απώλεια σφριγηλότητας κατά 40% περίπου.

Η Caudalie και η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ ένωσαν όμως τις δυνάμεις τους και ανακάλυψαν ότι ο συνδυασμός της ευρεσιτεχνίας Resveratrol + του υαλουρονικού οξέος είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικός στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης. Αποφάσισαν, λοιπόν, να πρωτοπορήσουν, δοκιμάζοντας έναν καινοτόμο συνδυασμό Resveratrol + υαλουρονικό οξύ + ενισχυμένο vegan κολλαγόνο και να υποβάλλουν από κοινού ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά όλη τη σειρά Resveratrol–Lift, που κυκλοφορεί σε πλήρως επανασχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες “zero waste”, οι οποίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: 5 φορές περισσότερη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και διπλάσια παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Χάρη στη μοναδική ύφη της, η Firming Cashmere Cream, αφήνει την επιδερμίδα απαλή, άνετη και χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Με φινίρισμα απαλό σαν κασμίρι, βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και δρα φυσικά κατά της γήρανσης.

Διαβάστε επίσης:

Τελειοποίησε το στιλ σου με απίθανα γυαλιά οράσεως και ηλίου!