Οι εμφανίσεις μας θέλουμε να είναι μοναδικές και ιδιαίτερες και ειλικρινά δεν χρειάζεται πολύς κόπος για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα ωραίο outfit μπορεί να απογειωθεί από τα κατάλληλα αξεσουάρ και φυσικά τα αγαπημένα μας, είναι τα γυαλιά. Τα γυαλιά, είτε οράσεως είτε ηλίου είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για να τελειοποιήσουμε την εμφάνιση μας.

Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί, τις καινούριες συλλογές της Polaroid και της CAROLINA HERRERA για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2022.

Σίγουρα θα σε συναρπάσουν και θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να έχουν όλες οι εμφανίσεις σου, το απόλυτο στιλ!

Polaroid

Cool

Η συλλογή «COOL» παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από ελαφρύ πολύκαρβονικό υλικό και μέταλλο, που χαρακτηρίζονται από παιχνιδιάρικα χρώματα στους σκελετούς και τους φακούς, καθώς και τις λεπτομέρειες ουράνιου τόξου, που δίνουν έναν απροσδόκητο τόνο.

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6189/S


Γυναικεία οβάλ γυαλιά ηλίου από πολύκαρβονικό υλικό με έντονη μετώπη και νέο χαρακτηριστικό σχεδιασμό στους βραχίονες, που διαθέτουν μεταλλική λεπτομέρεια και το στοιχείο Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6186/S


Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από πολύκαρβονικό υλικό, με μεταλλική λεπτομέρεια στη μετώπη και το στοιχείο Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Cool – Γυαλιά οράσεως PLD D462


Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από πολύκαρβονικό υλικό, με μεταλλική λεπτομέρεια στη μετώπη και το στοιχείο Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6187/S


Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πιλότου από ελαφρύ μέταλλο με λεπτούς βραχίονες.

Cool – Γυαλιά οράσεως PLD D464


Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα cat-eye από ελαφρύ μέταλλο με λεπτούς βραχίονες που διαθέτουν ακροβραχιόνια σε χρωματικό συνδυασμό και το χαρακτηριστικό στοιχείο Rainbow.

Essential

Η συλλογή «ESSENTIAL» παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου με διαχρονικά σχέδια και τεχνικές λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και απόλυτη άνεση. Η Συλλογή Γυαλιών Polaroid Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 εξακολουθεί να προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή σε πολλά μοντέλα γυαλιών οράσεως και ηλίου για ενήλικες και παιδιά.

Essential – Γυαλιά οράσεως PLD D473


Unisex τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως με μετώπη από προπιονική κυτταρίνη και βραχίονες από ασετάτ βιολογικής προέλευσης, ένα ειδικό υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.

Η μετώπη τονίζεται από μια διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ οι βραχίονες διαθέτουν σαρνιέρα.

Essential – Γυαλιά ηλίου PLD 4128/S/X


Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα με διπλή γέφυρα. Ο σχεδιασμός συνδυάζει ιδανικά τη μετώπη από ανακυκλωμένο μέταλλο και τους βραχίονες από προπιονική κυτταρίνη, με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα εμβληματικά, διαφανή ακροβραχιόνια.

Essential – Γυαλιά οράσεως PLD D475/G


Ανδρικά στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως, κατασκευασμένα ώστε να συνδυάζουν ιδανικά τη μετώπη από ανακυκλωμένο μέταλλο και τους βραχίονες από προπιονική κυτταρίνη, με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα εμβληματικά, διαφανή ακροβραχιόνια.

Essential – Γυαλιά ηλίου PLD 4132/S/X


Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από πολύκαρβονικό υλικό, σε κομψά χρώματα και διακοσμημένα με μεταλλικά στοιχεία με κρύσταλλα και το τρισδιάστατο λογότυπο, αλλά με τα εμβληματικά διαφανή ακροβραχιόνια.

Essential – Γυαλιά οράσεως PLD D466


Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από οικολογικό πολυαμίδιο, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

Το μοντέλο διαθέτει μεταλλικά στοιχεία με κρύσταλλα, το τρισδιάστατο λογότυπο, αλλά και τα εμβληματικά διαφανή ακροβραχιόνια.

Active Sport

Η συλλογή ACTIVE SPORT προτείνει καινούργια, χρωματιστά, unisex μοντέλα τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά κάθε athleisure εμφάνιση, συνδυάζοντας απόλυτη άνεση και κορυφαία ποιότητα όρασης, χάρη στους πολωτικούς φακούς που είναι ιδανικοί για άθληση σε εξωτερικούς χώρους.

Active Sport: Γυαλιά ηλίου PLD 7045/S


Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό διαθέτουν σχήμα μάσκας, με το λογότυπο Polaroid να διακρίνεται σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες, εμβληματικό, πολύχρωμο ακροβραχιόνιο.

Active Sport: Γυαλιά ηλίου PLD 2135/S


Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου από ασετάτ διπλής έγχυσης διαθέτουν σχήμα μάσκας και ελαστικούς βραχίονες για απόλυτη άνεση και ευελιξία: είναι το τέλειο αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Το σχέδιο αναδεικνύεται από λεπτομέρειες σε χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες, καθώς και από τα εμβληματικά ακροβραχιόνια στον ίδιο τόνο.

Active Sport: Γυαλιά ηλίου PLD 2134/S


Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου από ασετάτ διπλής έγχυσης διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα και ελαστικούς βραχίονες για απόλυτη άνεση και ευελιξία: είναι το τέλειο αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Το σχέδιο αναδεικνύεται από λεπτομέρειες σε χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες, καθώς και από τα εμβληματικά ακροβραχιόνια στον ίδιο τόνο.

Active Sport: Γυαλιά οράσεως PLD D476


Unisex στρογγυλά γυαλιά οράσεως, εξαιρετικά άνετα, ιδανικά για ένα athleisure στιλ και κατασκευασμένα από οικολογικό πολυαμίδιο: ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο.

Το σχέδιο αναδεικνύεται από λεπτομέρειες σε χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες, καθώς και από τα εμβληματικά ακροβραχιόνια στον στον ίδιο τόνο.

KIDS

Η συλλογή «KIDS» αποτελεί μια νέα βιώσιμη επιλογή γυαλιών οράσεως για τους μικρούς μας φίλους, που συνδυάζει εξαιρετική άνεση, χάρη στον ελαφρύ τους σκελετό, και ζωντανούς χρωματικούς συνδυασμούς.

KIDS: Γυαλιά οράσεως PLD K001


Σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 0 έως 3 ετών, αυτά τα μικροσκοπικά και χαριτωμένα γυαλιά οράσεως από ανακυκλωμένο μέταλλο διαθέτουν άνετο στρογγυλό σχήμα από οικολογικό πολυαμίδιο.

Ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

Τα σχήματα και τα μεγέθη αυτών των γυαλιών έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν το οπτικό πεδίο, διασφαλίζοντας ότι η όραση επιτελείται πάντα μέσω του φακού.
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός αυτός αποτρέπει τα παιδιά που συχνά κοιτάζουν προς τα πάνω και προς τα κάτω, να κοιτάξουν έξω από τους φακούς.

KIDS: Γυαλιά οράσεως PLD K003 και PLD K003/CL-ON


Σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών, αυτά τα μικροσκοπικά και χαριτωμένα γυαλιά οράσεως από ανακυκλωμένο μέταλλο διαθέτουν άνετο στρογγυλό σχήμα από οικολογικό πολυαμίδιο.

Τα σχήματα και τα μεγέθη αυτών των γυαλιών έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν το οπτικό πεδίο, διασφαλίζοντας ότι η όραση επιτελείται πάντα μέσω του φακού. Ειδικότερα, ο σχεδιασμός αυτός αποτρέπει τα παιδιά που συχνά κοιτάζουν προς τα πάνω και προς τα κάτω, να κοιτάξουν έξω από τους φακούς.

 

CAROLINA HERRERA

Οι πιο κομψές φόρμες στολίζονται με πέρλες, ενώ τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν διακοσμηθεί με τις χαρακτηριστικές ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα ή με έντονα μοτίβα σε όλη την έκταση των βραχιόνων και τα ευκολοφόρετα μοντέλα διαθέτουν διακριτικές ρίγες από σμάλτο σε χρωματικές αντιθέσεις στα πλαϊνά.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0076/S


Κομψά, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, διακοσμημένα με πέρλες σε όλο το μπροστινό μέρος, για μια αίσθηση πολυτέλειας.
Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι φακούς, χάλκινο χρυσό με ροζ καθρεπτέ φακούς.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0078/G/S


Λαμπερά, υπερμεγέθη injected γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα σε κομψές ντεγκραντέ αποχρώσεις, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0080


Μοντέρνα, υπερμεγέθη injected γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ, πράσινο/πετρόλ, ταρταρούγα, μαύρο.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0081/S


Φινετσάτα, οβάλ γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση.

Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: πράσινο με πράσινους φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0082/S


Φινετσάτα, υπερμεγέθη, τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση.

Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μπορντό με ροζ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0087/S


Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε τετραγωνισμένο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα.

Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπεζ με μπεζ/ροζ ρίγες και τους καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με τις μαύρες/λευκές ρίγες και σκούρους γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0090


Μοδάτα γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε ορθογώνιο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα.

Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με μαύρες/λευκές ρίγες, ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες, μπορντό με μπορντό/ροζ ρίγες.

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0111/S


Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0112/S


Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μοβ/λιλά με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο/μπεζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μπεζ με σκούρους γκρι φακούς.

Πάρα πολλές οι επιλογές για ότι αναζητάς με κάθε σημαντική λεπτομέρεια που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά!
Αν, και είμαστε σίγουροι, ότι τα θέλεις όλα!