Είχατε ποτέ εκείνη τη στιγμή που αναρωτιέστε αν μυρίζετε, όχι και τόσο ωραία; Συμβαίνει! Αλλά μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να εξαφανίσετε τη μυρωδιά του ιδρώτα από πάνω σας.

Διατηρήστε τον εαυτό σας Squeaky Clean

Κάντε ντους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για να ξεπλύνετε τον ιδρώτα και θα απαλλαγείτε από μερικά από τα βακτήρια στο δέρμα σας. Ο ιδρώτας από μόνος του είναι βασικά άοσμος. Αλλά όταν τα βακτήρια που ζουν στο δέρμα σας αναμειγνύονται με τον ιδρώτα, πολλαπλασιάζονται γρήγορα και προκαλούν αρκετή δυσωδία. Το σχολαστικό πλύσιμο, ειδικά των περιοχών όπου τείνετε να ιδρώνετε, θα βοηθήσει!

Χρησιμοποιήστε Αντιβακτηριακό Σαπούνι

Το σχολαστικό πλύσιμο με αντιβακτηριδιακή πλάκα σαπουνιού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ορισμένα βακτήρια, τα οποία ευθύνονται για την κακοσμία. Αναζητήστε τη λέξη «αντιβακτηριακό» στη συσκευασία του σαπουνιού.

Αποσμητικό χωρίς αλκοόλ

Το αποσμητικό καλό είναι να τοποθετείται σε καθαρό δέρμα διαφορετικά έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα πρέπει να είναι τελείως στεγνή η περιοχή γιατί το νωπό δέρμα βοηθάει στο να παραχθούν βακτήρια! Καλό είναι να αποφύγετε το αποσμητικό με αλκοόλ γιατί πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς ειδικότερα σε ξυρισμένο δέρμα.

Κόψτε ή περιορίστε ορισμένα τρόφιμα ή ποτά

Αυτό που τρώτε επηρεάζει την οσμή του σώματός σας. Τρόφιμα που τείνουν να σας κάνουν να ιδρώνετε περισσότερο, όπως οι καυτερές πιπεριές ή άλλες πικάντικες τροφές, μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε κακή μυρωδιά. Το άρωμα φαγητών όπως τα κρεμμύδια ή το σκόρδο μπορεί να μεταφερθεί στον ιδρώτα σας. Τα ποτά με καφεΐνη ή αλκοόλ μπορεί επίσης να σας κάνουν να ιδρώνετε περισσότερο.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.