Περίπου τέτοια εποχή κάθε χρόνο έχουμε ετοιμάσει νοητά στο μυαλό μας μια λίστα με πράγματα που θα θέλαμε να μας πάρουν για δώρο οι αγαπημένοι μας.

Η λίστα ξεκινάει με 2-3 πράγματα αλλά όσο περνούν μεγαλώνει ώσπου αρχίζει να μοιάζει με… τη λίστα του Αϊ Βασίλη! Η δική μου είναι σίγουρα έτσι. Όμως όπως κι εγώ, μόλις μάθεις για τις νέες, εορταστικές σειρές της Little Secrets, θα προσθέσεις τέσσερις ακόμα «ευχές» στη λίστα σου και μάλιστα πάνω πάνω!

Οι ευχές ήταν και η έμπνευση πίσω από αυτή τη συλλεκτική συλλογή που θέλει μέσα από κάθε προϊόν να μεταδώσει μια ζεστή ευχή για τη νέα χρονιά: Γαλήνη, Υγεία, Μαγεία και Χαρά. Κάθε σειρά έχει εντυπωσιακή συσκευασία και περιλαμβάνει skin moisturizing candle και home diffuser, ενώ στις σειρές Serenity και Magic βρίσκουμε επίσης christmas gift box με σαπούνι χεριών και σώματος και body mist.

Serenity

 

Στη σειρά Serenity το γιασεμί και το περγαμόντο συναντούν το δαμάσκηνο και την ορχιδέα σε έναν υπέροχο αρωματικό συνδυασμό που ηρεμεί το πνεύμα προσφέροντας γαλήνη. Η προσωπική ειρήνη είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική μας υγεία, οπότε η σειρά Peace συνδυάζει νεφρίτη, κέδρο, κεχριμπάρι και λευκό μόσχο για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και ζεστασιάς.

Peace

Magic

Η μαγεία είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό των εορτών, οπότε η σειρά Magic περιλαμβάνει ένα «μαγικό» συνδυασμό φραγκοστάφυλου, βανίλιας Μαδαγασκάρης και λευκού μόσχου που απογειώνει τις αισθήσεις. Θα εκπλαγείς με το πόση αισιοδοξία κρύβεται στη σειρά Joy που ενώνει την κανέλα με το νερολί, το τριαντάφυλλο, το μέλο, το σπόρο τόνκα και τη βανίλια!

Joy

 

Κάθε μία από αυτές τις σειρές μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο του σπιτιού ή του γραφείου αυτές τις γιορτινές ημέρες και να αλλάξει τη διάθεσή μας. Τι καλύτερο δώρο μπορείς να λάβει ή να δώσει κανείς από τέσσερις υπέροχες ευχές;