Έντονη καθημερινότητα και πολύ τρέξιμο… Που συνδυάζονται με στιλ και άνεση! Τώρα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, φορώντας τα ολοκαίνουρια παπούτσια της Puma που κυκλοφόρησαν και αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των running παπουτσιών της.

Τώρα θα τρέχεις να τα προλάβεις όλα με τα κατάλληλα παπούτσια που σου προσδίδουν άνεση, σταθερότητα και φυσικά… ταχύτητα! Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα νέα Deviate Nitro Elite Racer να ξεχωρίζουν!

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει και o Rudolf Dassler, ιδρυτής της εταιρείας, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά ενός πούμα. Φαίνεται λοιπόν ότι η ταχύτητα, η δύναμη, η αντοχή και η ευκινησία του ζώου αποτυπώνονται τέλεια στο νέο Deviate Nitro Elite Racer, που θα σου λύσει τα… πόδια!

Και φυσικά, για εσένα που είσαι αθλητικός τύπος, αυτό το παπούτσι, σίγουρα θα γίνει το αυτοκολλητάκι σου, καθώς είναι και εγκεκριμένο από τους κορυφαίους αθλητές σε όλον τον κόσμο. Το Deviate Nitro Elite θεωρείται πλέον το top-tier παπούτσι για κάθε αγώνα.

Για εσένα που θέλεις πάντα να «οδηγείς την κούρσα» οι παρακάτω πληροφορίες είναι κυριολεκτικά, βούτυρο στο ψωμί σου!

INNOPLATE: Το carbon plate ή αλλιώς “INNOPLATE” για την PUMA έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα και λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off.

NITRO: Ο αφρός NITRO Elite παρέχει εξαιρετική απόκριση και απορρόφηση κραδασμών για ένα safe, fast run. Η PUMA ανανέωσε το κορυφαίας ποιότητας αφρώδες υλικό Nitro, χωρίς να αυξήσει το βάρος του παπουτσιού. Έτσι, το Deviate Nitro Elite Racer παραμένει στα κορυφαία lightweight δρομικά παπούτσια στην αγορά με συνολικό βάρος 191 γραμμάρια (νούμερο 42). Η τεχνολογία NITRO παρέχει επίσης μέγιστη επιστροφή ενέργειας έως και 80% για unreal χρόνους.

PUMAGRIP: Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε βήμα, χάρη στο ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς της, η τεχνολογία PUMAGRIP συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.

5, 4, 3, 2, 1 … GO!