Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, όμως οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τα σημάδια που άφησαν είτε στο σώμα είτε στο πρόσωπό μας. Είναι πολύ πιθανό, αυτή την περίοδο να νιώθεις ότι το πρόσωπό σου είναι κουρασμένο, θαμπό και ταλαιπωρημένο, παρά το γεγονός ότι κατάφερες να κοιμηθείς λίγο παραπάνω την περίοδο της άδειας. Αυτό οφείλεται στα πολλά λιπαρά που κατανάλωσες, στα extra ποτά και τα ξενύχτια, που είναι πάντα στο πρόγραμμα την περίοδο των εορτών.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να αναλάβεις δράση και να ξεπεράσεις το skin hangover, απομακρύνοντας από την καθημερινότητά σου την αφυδάτωση και τα σημάδια φθοράς. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ίσως είναι να χρησιμοποιήσεις ένα beauty gadget που θα σε βοηθήσει να επανέλθεις γρήγορα, όπως αυτά που έχει λανσάρει η FOREO και θα βρεις στα καταστήματα SEPHORA.

1ο βήμα: Έμφαση στο βαθύ καθαρισμό

Το LUNA 4 αποτελεί ένα gadget καθαρισμού, ιδανικό για όσες αγαπούν το double cleansing. Με την ικανότητά του να απομακρύνει κάθε ρύπο και ίχνη μακιγιάζ, εγγυάται ότι μετά το πέρας της θεραπείας, η επιδερμίδα θα τρίζει από καθαριότητα. Εκτός από βαθύ καθαρισμό, αφυπνίζει και την επιδερμίδα.

2ο βήμα: Η δύναμη της κρυοθεραπείας

Το UFO 2 αποτελεί μια θαυματουργή συσκευή, που μπορεί να κάνει θαύματα αυτή την περίοδο. Ανακουφιστικό και αποτελεσματικό, αυτό το feature χαρίζει μία υγιή, πιο τονωμένη όψη στην επιδερμίδα και την αναζωογονεί εις βάθος. Η φανταστική αίσθηση ψύξης τονώνει το πρόσωπο σε 2 λεπτά και καταπολεμεί ατέλειες όπως η χαλάρωση του δέρματος, το πρήξιμο και τους διευρυμένους πόρους.

3ο βήμα: Τι συμβαίνει με τα κουρασμένα μάτια;

Καλά όλα τα υπόλοιπα. η μεγαλύτερη πρόκληση συνήθως είναι να εξαφανίσεις τους κύκλους και την κούραση από τα μάτια σου. Η χρήση του IRIS 2, της συσκευής που παραδίδει αυτό που υπόσχεται, θα εξασφαλίσει πιο ξεκούραστα μάτια, λιγότερο πρησμένα, σταδιακή μείωση των ρυτίδων και βελτίωση των μαύρων κύκλων.

Διαβάστε επίσης: “Βάλε τα γυαλιά”…και γίνε το BOSS του στιλ! | Thats Life. Life as it is!