Στα πλαίσια του 6ου συνεδρίου Infocom Mobile World 2016, υπό την αιγίδα της SMART PRESS και του ΣΕΚΕΕ που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο Divani Caravel οι συντάκτες του That’s life βρίσκονται ανάμεσα στους παρευρισκομένους και με μεγάλη χαρά γνωρίσαμε και παρουσιάζουμε την σχεδιάστρια μόδας αλλά και χημικό, Μαρία Βυτινίδου.

Θα σκεφτεί κανείς, τι σχέση μπορεί να έχει ένα συνέδριο τεχνολογίας με την μόδα; Κι όμως, η Μαρία Βυτινίδου, τα έχει παντρέψει με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα φέρνοντας νέα δεδομένα με τα πρωτοποριακά της σχέδια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βρεθήκαμε στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Μαρίας Βυτινίδου, θαυμάζοντας μερικά κομμάτια απ’την συλλογή της και μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για την πιο high tech μόδα που χρησιμοποιεί παραδοσιακά υλικά προσθέτοντας leds προηγμένης τεχνολογίας. Η συλλογή ενδυμάτων «Wearable Technology» χρήζει άξια του ενδιαφέροντος μας αφού εκτός από την υψηλή αισθητική, λειτουργεί και ως …φορτιστής.

Μπορείς δηλαδή να φορτίσεις το κινητό ή το tablet σου που έμεινε απο μπαταρία, φορώντας απλά το Solar Jacket. Τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους χάρη στην βοήθεια του ήλιου και την χρήση της νανοτεχνολογίας. Ρούχα δηλαδή που αποκτούν λειτουργική αξία εκτός από την στιλιστική. Φυσικά, η καινοτομία δεν σταματάει εκεί, αλλά μπορείς να επισκεφτείς το ατελιέ της στην Τζωρτζ 10, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα και σίγουρα θα σε υποδεχτεί με την πιο ευχάριστη διάθεση.

Stay tuned στο That’s Life για να μάθετε ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες για τα Wearable Technology ρούχα μέσω της συνέντευξης της Μαρίας Βυτινίδου.

 

λογοτυπο-afc-fashion-school-768x514