Η νέα γενιά, την οποία μερικοί αποκαλούν «Gen Z» αποτελείται από νέους και νέες με προσωπικότητα, όνειρα και ρεαλισμό, όπως μας έδειξε η καινούρια καμπάνια της Bershka, The Dreamers! Το γνωστό brand επισκέφτηκε την πόλη της Νέας Υόρκης, όπου μίλησε με 7 παιδιά από όλο τον κόσμο, τα οποία έχουν μεγάλα όνειρα χωρίς να χάνουν στιγμή το ρεαλισμό τους. Δίνοντας μας μια δόση αισιοδοξίας για το 2018, είναι μια καλή ώρα να τους γνωρίσουμε!

Tayla, 23 ετών, Μασαχουσέτη

«Το σημαντικό είναι να έχεις ένα όνειρο γιατί είναι κάτι σαν τον βασικό λόγο για τον οποίο είμαστε εδώ και είναι ένας τρόπος να προβάλλεις μια εικόνα και να την καταφέρεις.»

tayla

Sam, 19 ετών, Κολοράντο

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να είσαι κάποιος σημαντικός ώστε ο κόσμος να εκτιμάει την τέχνη σου περισσότερο.»

sam

Jeroen, 23 ετών, Άμστερνταμ

«Θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας ποδηλάτης, αλλά είμαι ρεαλιστής. Πιθανότατα να μην το πετύχω, αλλά ακόμα και έτσι θέλω να δουλέψω στον χώρο της ποδηλασίας.»

jeroen

Myles, 21 ετών, Ουάσινγκτον

«Το όνειρό μου είναι να είμαι ευτυχισμένος κάνοντας αυτό που θέλω, όχι απαραίτητα να γίνω κάτι συγκεκριμένο, αλλά να κάνω αυτό που θέλω τη στιγμή που το θέλω και να είμαι χαρούμενος με αυτό.»

myles

Akiva, 18 ετών, Μασαχουσέτη

«Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα μεταξύ μας.»

akiva

Brook, 19 ετών, Τέξας

«Αυτό που θα άλλαζα στον κόσμο είναι ο ατομικισμός και η φιλοδοξία των ανθρώπων. Υπάρχει ακόμα κόσμος με πολύ κλειστό μυαλό.»

brook

Olantha, 22 ετών, Λουιζιάνα

«Θέλω να γίνω μια γυναίκα που εμπνέει τα νεότερα κορίτσια να υψώσουν τη φωνή τους.»

olantha

 Το μέλλον ξεκινάει τώρα, και η νέα γενιά φαίνεται ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο! Τις πλήρεις συνεντεύξεις των παιδιών θα τις βρεις εδώ!