Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να κρατήσεις τα ενοχλητικά συμπτώματα λοιμώξεων του ουροποιητικού μακριά. To ouromanoz RAPID είναι το απαραίτητο προϊόν που χρειάζεσαι να έχεις στη βαλίτσα διακοπών, έτσι ώστε να νιώσεις ελεύθερη και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το ouromanoz RAPID περιέχει σε κάθε φακελάκι 2g φυσική D-μαννόζη από σημύδα (Betula pendula), 250mg εκχύλισμα κράνμπερι (Vaccinium macrocarpon) PACRAN από ολόκληρο τον καρπό του φρούτου, 100mg εκχύλισμα ιβίσκου (Hibiscus sabdariffa – Roselle) Ellirose, βιταμίνη C από ασερόλα και πρεβιοτικές φυτικές ίνες από ακακία. Όλα τα συστατικά του ouromanoz RAPID έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για τις δράσεις τους στο ουροποιητικό σύστημα και την αποτελεσματικότητά τους ενάντια σε βακτήρια που προκαλούν ουρολοιμώξεις για άμεση αντιμετώπιση συμπτωμάτων ουρολοίμωξης και κυστίτιδας.

Η σκόνη του ouromanoz RAPID διαλύεται εύκολα σε νερό για εύκολη κατανάλωση όπου και αν βρίσκεται κανείς. Γνωρίστε το ouromanoz RAPID και χαρίστε στον εαυτό σας ένα αξέχαστο…ελεύθερο καλοκαίρι χωρίς λοιμώξεις του ουροποιητικού.

Αναζητήστε τα προϊόντα σε επιλεγμένα φυσικά ή online φαρμακεία.