Είσαι πλεόν αποφασισμένη να χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά που πήρες στις καλοκαιρινές διακοπές σου ή και πριν από αυτές, και μάλιστα να ξεκινήσεις και την γυμναστική που δεν συμπαθείς καθόλου. Κατ’αρχήν μπράβο. Κατά δεύτερον, για να χάσεις κιλά δεν πρέπει να κάνεις κάποιες ασκήσεις, γι’αυτό το έχεις ψάξει καλά το θέμα. Αν όχι, τότε εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.

Απόφυγε λοιπόν τις παρακάτω:

1. Yoga

Καλά η yoga μεταξύ μας είναι μόνο για χαλάρωση και λίγο σφίξιμο. Και αυτό δεν είναι σίγουρο. Για να μη σπαταλάς ιδρώτα τσάμπα και χάνεις και χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, τότε καλύτερα να μην προτιμήσεις αυτό το είδους άσκησης.

2. Αerobic

Η αεροβική γυμναστική σίγουρα είναι μια βοηθητική άσκηση για να χάσεις κιλά, αλλά πρέπει να συνδυάζεται και με άλλες. Για παράδειγμα, για πολύ καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα, μπορείς να κρατάς και βαράκια συγχρόνως και να κάνεις ασκήσεις με αυτά. Έτσι γυμνάζεις και πόδια και χέρια.

3. Spinning

Το Spinning είναι ένα μάθημα που κρατάει συνήθως 50 λεπτά. Έχει τρομερά αποτελέσματα, αλλά σε κάνει να πεινάς και πολύ. Γι’αυτό καλό είναι να επιλέξεις ένα πρόγραμμα για αρχάριους που θα είναι χαλαρό και όχι τόσο κουραστικό.

4. Crossfit

Αναγνωρισμένη άσκηση τελευταία που για να μην τύχει να πάθεις τραυματισμούς πρέπει να είσαι σε μια κάποια φόρμα. Επειδή δεν είσαι όμως, τότε καλύτερα να την αφήσεις για άλλους.